sv1cql 29 Φεβρουαρίου 2008 #1 Share 29 Φεβρουαρίου 2008 Καλησπέρα , Είμαι αρχάριος και είμαι στην διαδικασία της ενημέρωσης. Εχω πάρει αυτό το ενυδρείο των 120 λίτρων από τον Μαρινόπουλο , το οποίο έχω ακόμα στο κουτί του. Βλέπω πολλά ενδιαφέροντα άρθρα εδώ. Έχετε κάνει πολύ καλή δουλειά. Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
costas21 29 Φεβρουαρίου 2008 #2 Share 29 Φεβρουαρίου 2008 Καλός όρισες φίλε μου και καλή διαμονή Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 1 Μαρτίου 2008 #3 Share 1 Μαρτίου 2008 http://www.aquazone.gr/forums/index.php?s=...st&p=108162 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dennius 1 Μαρτίου 2008 #4 Share 1 Μαρτίου 2008 καλως ηρθες new member. Κλαη διαμονη . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημήτρης Δ 1 Μαρτίου 2008 #5 Share 1 Μαρτίου 2008 Καλησπέρα , Είμαι αρχάριος και είμαι στην διαδικασία της ενημέρωσης. Εχω πάρει αυτό το ενυδρείο των 120 λίτρων από τον Μαρινόπουλο , το οποίο έχω ακόμα στο κουτί του. Βλέπω πολλά ενδιαφέροντα άρθρα εδώ. Έχετε κάνει πολύ καλή δουλειά. Ευχαριστώ. Καλώς όρισες "sv1cql" στο hobby μας και στο site. Καλό σερφάρισμα.Στη διάθεση σου για ότι χρειαστείς.Πολλά 73!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
john.drak 2 Μαρτίου 2008 #6 Share 2 Μαρτίου 2008 (edited) Καλός όρισες φίλε μου και καλή διαμονή!!! Έγινε επεξεργασία 2 Μαρτίου 2008 - john.drak Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAKIS 2 Μαρτίου 2008 #7 Share 2 Μαρτίου 2008 Καλός όρισες φίλε μου και καλή διαμονή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kouzman 4 Μαρτίου 2008 #8 Share 4 Μαρτίου 2008 Καλωσόρισες στο Aquazone! Καλή συνέχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
elli 4 Μαρτίου 2008 #9 Share 4 Μαρτίου 2008 καλή αρχή και προσοχή στο στρώσιμο καλό διάβασμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος