Vega 14 Φεβρουαρίου 2008 #1 Share 14 Φεβρουαρίου 2008 (edited) Γεια σας Ήρθε ο καιρός να κάνω και εγώ μια παρουσίαση του ενυδρείου μου (όσον αφορά το… τοπίο), διότι δεν φιλοξενεί ακόμη όλα αυτά που.. θέλω/πρέπει, παρά μόνο δυο Damsel Domino, δυο γαρίδες και Green star Polyps. Προσωρινά για καθαρά διακοσμητικούς λόγους υπάρχουν κάποια νεκρά κοράλλια, καθώς και τεχνιτά, τα οποία θα αντικατασταθούν σιγά-σιγά από ζωντανά. Οι διαστάσεις είναι 120x40x50 (190-200 λίτρα καθαρά) Σε επόμενο post θα κάνω μια αναφορά όσον αφορά τον εξοπλισμό. Έγινε επεξεργασία 14 Φεβρουαρίου 2008 - Vega Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 14 Φεβρουαρίου 2008 #2 Share 14 Φεβρουαρίου 2008 Ωραίο φαίνεται μέχρι στιγμής! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manogr 14 Φεβρουαρίου 2008 #3 Share 14 Φεβρουαρίου 2008 Σιγα σιγα καθως θα αλλαζεις τα τεχνητα κοραλλια με ζωντανα θα δεις την πραγματικη ομορφια του υφαλου ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vega 14 Φεβρουαρίου 2008 Author #4 Share 14 Φεβρουαρίου 2008 Ναι όντως , και ανυπομονώ να το κάνω,,, αλλά θέλει τον χρόνο του κ αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος