Kostas new 13 Φεβρουαρίου 2008 #1 Share 13 Φεβρουαρίου 2008 Επειδη το ενυδρειο ειναι 50 λιτρα και δε θελω να βαλω συσκευη CO2 για να βοηθεισω τα φυτα να αναπτυχθουν , σκευτομαι να παρω το EXCEL . Το εχει δοκιμασει καποιος ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 13 Φεβρουαρίου 2008 #2 Share 13 Φεβρουαρίου 2008 Παααααααρα πολύ και όλοι είναι ευχαριστημένοι αρκεί να μη γίνει αλόγιστη χρήση. Παν μέτρων άριστων. Να σημειώσω όμως ότι είναι οργανικός άνθρακας και αφήνει ανεπηρέαστο το Ph. Για περισσότερες πληροφορίες ρίξε μια ματιά στο φόρουμ έχουν ειπωθεί πολλά για το EXCEL. Τώρα για το αν αναπτυχτούν τα φυτά ή όχι αυτό δεν εξαρτάται μόνο από την έλλειψη του άνθρακα. Θέλω να πιστεύω ότι από φωτισμό βυθό και λίπανση είσαι εντάξει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas new 13 Φεβρουαρίου 2008 Author #3 Share 13 Φεβρουαρίου 2008 απο φωτισμο εχω μια λαμπα ροζ για αναπτυξη φυτων 15watt , λιπανση βαζουμε και εχουμε και μπαλιτσες λιπανσης μεσα στο υποστρωμα. Ευχαρηστω Χρηστο , θα διαβασω τα σχετικα για EXCEL στο φορουμ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas new 13 Φεβρουαρίου 2008 Author #4 Share 13 Φεβρουαρίου 2008 οσο για το Ph δε το εχω πειραξει, αυτο μου δινει το δικτυο . Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiapas 14 Φεβρουαρίου 2008 #5 Share 14 Φεβρουαρίου 2008 μηπως ηθελες να δοκιμασεις ενα DIY CO2 με μπουκαλι coca....πιστευω οτι για τα λιτρα σου θα ειναι σουπερ....εγω το εχω στα 120 λιτρα τα φυτα ειναι καταπρασινα με λιγο λιπασματακι υγρο και οχι υποστρωμα ειδικο παρ'ολα αυτα τα φυτα ευδοκιμουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas new 1 Μαρτίου 2008 Author #6 Share 1 Μαρτίου 2008 Παααααααρα πολύ και όλοι είναι ευχαριστημένοι αρκεί να μη γίνει αλόγιστη χρήση.Παν μέτρων άριστων. Να σημειώσω όμως ότι είναι οργανικός άνθρακας και αφήνει ανεπηρέαστο το Ph. Για περισσότερες πληροφορίες ρίξε μια ματιά στο φόρουμ έχουν ειπωθεί πολλά για το EXCEL. Τώρα για το αν αναπτυχτούν τα φυτά ή όχι αυτό δεν εξαρτάται μόνο από την έλλειψη του άνθρακα. Θέλω να πιστεύω ότι από φωτισμό βυθό και λίπανση είσαι εντάξει. Χρηστο ολα πανε πολυ καλα με το EXCEL, εχω δει μεγαλη βελτιωση στα φυτα . Σημερα τοποθετησα και ανακλαστηρα (εγραψε ιστορια). Θα βοηθησει και τα φυτα στο πισω μερος του ενυδρειου που ηταν σκοτινο . μηπως ηθελες να δοκιμασεις ενα DIY CO2 με μπουκαλι coca....πιστευω οτιγια τα λιτρα σου θα ειναι σουπερ....εγω το εχω στα 120 λιτρα τα φυτα ειναι καταπρασινα με λιγο λιπασματακι υγρο και οχι υποστρωμα ειδικο παρ'ολα αυτα τα φυτα ευδοκιμουν biggrin.gif Σκεφτομαι να μη δοκιμασω DIY CO2 για διαφορους λογους. θα συνεχισω με EXCEL και στη δυσκολη στιγμη θα σκεφτω σοβαρα το DIY CO2. Ευχαρηστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος