tyranthr 13 Φεβρουαρίου 2008 #1 Share 13 Φεβρουαρίου 2008 (edited) Αν και παρακολουθώ το φόρουμ σας εδώ και καιρό, αποφάσισα να συστηθώ τώρα!!! Είμαι σχεδόν 5 χρόνια ενυδρειόφιλος και ενυδρειόπληκτος!!! Ξεκίνησα απο ένα 60αρι γλυκού και πήγα σύντομα σε 100. Αργότερα πήρα 240 και το έκανα αλμυρού και το κράτησα 2 χρόνια. Το έκλεισα με βαρυά καρδιά, λόγω στρατιωτικού Τώρα έχω στην κατοχή μου ένα Lido120 γλυκού και προσπαθώ να το στήσω αξιοπρεπώς, μιας και δεν έκανα την αρχή που ηθελα!! Καλως σας βρήκα λοιπόν!! Δημήτρης! Έγινε επεξεργασία 13 Φεβρουαρίου 2008 - tyranthr Link to comment Share on other sites More sharing options...
costas21 13 Φεβρουαρίου 2008 #2 Share 13 Φεβρουαρίου 2008 Καλός ήρθες φίλε Δημήτρη Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicky### 13 Φεβρουαρίου 2008 #3 Share 13 Φεβρουαρίου 2008 Καλως ορισες!!! Καλα να περασεις και καλη αρχη για το νεο ενυδρειο σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 13 Φεβρουαρίου 2008 #4 Share 13 Φεβρουαρίου 2008 Καλώς ήρθες στο ΑΖ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Genirous 13 Φεβρουαρίου 2008 #5 Share 13 Φεβρουαρίου 2008 Καλώς όρισες στο ΑΖ Δημήτρη...!!! Σου εύχομαι η καινούργια πορεία σου να είναι καλύτερη από την προηγούμενη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kouzman 14 Φεβρουαρίου 2008 #6 Share 14 Φεβρουαρίου 2008 Καλωσόρισες στο Aquazone! Καλή συνέχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος