spyros80 11 Φεβρουαρίου 2008 #1 Share 11 Φεβρουαρίου 2008 Γεια σε ολους! Το ονομα μου Σπυρος,ειμαι στο χομπι περιπου 4 μηνες ολα πανε καλα οπως δειχνουν τα πραμματα. Το ενυδρειο μου ειναι 125 λιτρα,100 λιτρα νερο περιπου. Εχω βαλει φυτα δεν θημαμαι τις ονομασιες τους. τα ψαρακια μου εινα 9 τετρα νεον 6 ροδοστομοι 5 crossocheilus siamensis (απιστευτο ψαρακι) 4 μπαρμπους κοκκινα 3 αρλεκινοι 2 bedotia geayi 2 ακτινογαφιες 2 ξιφοφοροι (μολις χθες μετακομοισαν απο το πετ σοπ στο ενυδρειο) Αλλαγες νερου γινοντε καθε 15 μερες το 30-35% περιπου. τελευται φορα μετρισης ηταν 1-2-08 αποτελεσματα αμονια 0 νιτρικα 0 KH 3 PH 7 περιπου GH 5 Ακουω παρατιρησεις απο τους πιο εμπειρους! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Genirous 12 Φεβρουαρίου 2008 #2 Share 12 Φεβρουαρίου 2008 Καλώς όρισες Σπύρο στο ΑΖ...!! Όμορφο το ενυδρείο σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salvator_v 12 Φεβρουαρίου 2008 #3 Share 12 Φεβρουαρίου 2008 Καλώς όρισες Πραγματικά λιτό και όμορφο Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 12 Φεβρουαρίου 2008 #4 Share 12 Φεβρουαρίου 2008 Καλώς όρισες στο forum μας! Πολύ ωραίο δείχνει το ενυδρείο σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kouzman 12 Φεβρουαρίου 2008 #5 Share 12 Φεβρουαρίου 2008 Καλωσόρισες στο Aquazone! Καλή συνέχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyros80 12 Φεβρουαρίου 2008 Author #6 Share 12 Φεβρουαρίου 2008 eyxaristw poli!!!xairwmai pou sas aresei!! skaetomai na valw merika fita akoma alla den exw bre kapio pou na mou aresei poli! Link to comment Share on other sites More sharing options...
john.drak 12 Φεβρουαρίου 2008 #7 Share 12 Φεβρουαρίου 2008 Καλώς ήρθες πολλή όμορφο το ενυδρείο σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyros80 13 Φεβρουαρίου 2008 Author #8 Share 13 Φεβρουαρίου 2008 Για τα φρουτα κ τα λαχανικα ξερει κανεις ποσες μερες μπορουν να μεινουν μεσα στο ενυδρειο?? βαζω κατα καιρουσ μεσα στο δικο μου τα ψαρια ξετρελενοντε αλλα δεν το αφηνω πανω απο 2 μερες. μπορει να με βοηθησει καπιος? συνηθως βαζω μαγκο κ καροτο. τι αλλα θα μπορουσα να τους βαλω?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος