Vega 10 Φεβρουαρίου 2008 #1 Share 10 Φεβρουαρίου 2008 Ενώ το forum είναι τόσο ζωντανό, (σαν ύφαλος που σφύζει από ζωή) το chat είναι σαν την νεκρά θάλασσα !!! Μήπως πρέπει να αρχίσουμε να chat(ιζόμαστε) να το ζωντανέψουμε !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 10 Φεβρουαρίου 2008 #2 Share 10 Φεβρουαρίου 2008 Ναι, κάτι πρέπει να κάνουμε για να γίνει και αυτό το μέρος του φόρουμ ενεργό, είναι πιό άμεσο όπως και να το κάνεις και πιό γρήγορο. Επειδή δεν το έχω χρησιμοποιήσει, μπορεί κάποιος να μου πεί αν μπορείς να δημιουργήσεις chat room ή μιλάνε όλοι όσοι είναι μέσα στο chat ταυτόχρονα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manogr 10 Φεβρουαρίου 2008 #3 Share 10 Φεβρουαρίου 2008 Ας μην συγκρινουμε το Chat με το forum.... Οτι μπενει εκει εξαφανιζεται για παντα ενω οτι γραφουμε εδω μενει και βοηθαει πολλους αλλους!! Βεβαια δεν λεω οτι δεν πρεπει να ζωντανεψει το chat...απλα πρεπει να χρησιμοποιειτε για αλλου ειδους συζητησεις ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vega 10 Φεβρουαρίου 2008 Author #4 Share 10 Φεβρουαρίου 2008 Σωστό ότι πρέπει να παραμένουν τα γραφόμενα και οι απορίες στο forum αλλά υπάρχουν περιπτώσεις (πέρα από κουβεντούλα και κους κους) που κάποιο μέλος θα ήθελε μια πιο άμεση απάντηση. Θα πρότεινα λοιπόν τα πιο έμπειρα μέλη και οι διαχειριστές των forum, όποτε και όταν βρίσκονται on line θα μπορούσαν να είναι και στο chat για … «επείγοντα περιστατικά», ας δοκιμάσουμε κάτι τέτοιο και αν δουλέψει έχει καλώς… αν όχι… πάλι καλώς τι είχαμε τι χάσαμε !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rania20062 11 Φεβρουαρίου 2008 #5 Share 11 Φεβρουαρίου 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 8 Απριλίου 2008 #6 Share 8 Απριλίου 2008 Ενώ το forum είναι τόσο ζωντανό, (σαν ύφαλος που σφύζει από ζωή) το chat είναι σαν την νεκρά θάλασσα !!! Μήπως πρέπει να αρχίσουμε να chat(ιζόμαστε) να το ζωντανέψουμε !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 9 Μαρτίου 2010 #7 Share 9 Μαρτίου 2010 επαναφερω το θεμα γιατι εχω βαρεθει να ειμαι μονος!!! ΔΕΝ ειναι δυνατον καθε βραδυ να μπαινω μονος να ρωταω και να απανταω στο CHAT ROOM μονος μου!! Σπαμαρω μονος!! Ελατε να σπαμαρουμε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquarium_9 23 Μαίου 2010 #8 Share 23 Μαίου 2010 επαναφερω το θεμα γιατι εχω βαρεθει να ειμαι μονος!!! ΔΕΝ ειναι δυνατον καθε βραδυ να μπαινω μονος να ρωταω και να απανταω στο CHAT ROOM μονος μου!! Σπαμαρω μονος!! Ελατε να σπαμαρουμε!!! Μπειτε ολοι!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag0s 23 Μαίου 2010 #9 Share 23 Μαίου 2010 Mπείτεεεεεεεε Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 23 Μαίου 2010 #10 Share 23 Μαίου 2010 Nα μπουμε,να μπουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquarium_9 23 Μαίου 2010 #11 Share 23 Μαίου 2010 Ax ρε παιδια εγω βγηκα γιατι μου την σπαει!!!! Δεν εχει ελληνικα!!!! Αλλα αν μπειτε ξαναμπαινω!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquarium_9 23 Μαίου 2010 #12 Share 23 Μαίου 2010 Εγω λεω να καναουμε ενα νεο θεμα εδω στο aquazone cafe και να το κανουμε chatadiko! Δηλαδη να λεμε ακριβως αυτα που θελουμε αλλα να μενουν κιολας! Τι λετε?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 23 Μαίου 2010 #13 Share 23 Μαίου 2010 εμενα παντος δεν με βάζει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquarium_9 23 Μαίου 2010 #14 Share 23 Μαίου 2010 εμενα παντος δεν με βάζει.... Πρεπει να κανεις log in... Με το ονομα που εχεις στο aquazone Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 23 Μαίου 2010 #15 Share 23 Μαίου 2010 το κανω αλλα δεν με δεχετε Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquarium_9 23 Μαίου 2010 #16 Share 23 Μαίου 2010 Ειναι λιγο περιεργο οντως αλλα εχει πολυ γελιο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 23 Μαίου 2010 #17 Share 23 Μαίου 2010 Δεν γινεται να κανουν Log In οι χρηστες που εχουν το ονομα τους με Ελληνικους χαρακτηρες...Επικοινωνησε με εναν Admin για να λυθει το προβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 23 Μαίου 2010 #18 Share 23 Μαίου 2010 αμ ετσι! λεω και γω τι φταιει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquarium_9 24 Μαίου 2010 #19 Share 24 Μαίου 2010 Ειμαι μεσα μονος μου!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 24 Μαίου 2010 #20 Share 24 Μαίου 2010 Συνεχίζει να είναι σαν την νεκρά θάλασσα, αλλά και η προκαθορισμένη γραμματοσειρά είναι σαν σπασμένο κοράλλι...δεν γίνεται να μπει μια πιο ευανάγνωστη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquarium_9 24 Μαίου 2010 #21 Share 24 Μαίου 2010 Συνεχίζει να είναι σαν την νεκρά θάλασσα, αλλά και η προκαθορισμένη γραμματοσειρά είναι σαν σπασμένο κοράλλι...δεν γίνεται να μπει μια πιο ευανάγνωστη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquarium_9 24 Μαίου 2010 #22 Share 24 Μαίου 2010 Εγω παντως μπαινω!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquarium_9 24 Μαίου 2010 #23 Share 24 Μαίου 2010 Και κατι ασχετο! Οσους τους πειραζει το δελφινι το θεμα αλλαζει!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquarium_9 26 Μαίου 2010 #24 Share 26 Μαίου 2010 (edited) Μπειτε ειμαι μονος μου!! Έγινε επεξεργασία 26 Μαίου 2010 - aquarium_9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquarium_9 28 Μαίου 2010 #25 Share 28 Μαίου 2010 Μπειτε ειμαι μονος μου!! Nα πω και εγω κατι! Μηπως το chat πρεπει να αναβαθμιστει και αυτο? Να γινει καπως πιο ελληνικο!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος