ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 10 Φεβρουαρίου 2008 #1 Share 10 Φεβρουαρίου 2008 Ευχαριστώ πολύ, την εταιρεία Aquatica Ι. Παράσχος , για την προσφορά του πακέτου δώρων, που είχα την τύχη να κερδίσω στην κλήρωση, της κοπής της πίτας του Aquazone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΟΡΕΣΤΗΣ 10 Φεβρουαρίου 2008 #2 Share 10 Φεβρουαρίου 2008 Και εγώ με τη σειρά μου, θα ήθελα να ευχαριστήσω την εταιρεία Beluga - Μ. Παγωνης , για το δώρο, που κέρδισα, στην κλήρωση της πίτας μας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zapetros 10 Φεβρουαρίου 2008 #3 Share 10 Φεβρουαρίου 2008 να ευχαριστησω και εγω την εταιρεια PET LINE για το δωρο που κερδισα στην κοπη της πιτας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis-malawi 10 Φεβρουαρίου 2008 #4 Share 10 Φεβρουαρίου 2008 και εγω με την σειρα μου να πω ενα ευχαριστω στο καταστημα Αβυσσος για τον ενυδρειο που κερδισα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iki28 10 Φεβρουαρίου 2008 #5 Share 10 Φεβρουαρίου 2008 Και εγω με την σειρα μου την PETLINE για το δωρο που κερδισα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAIN 10 Φεβρουαρίου 2008 #6 Share 10 Φεβρουαρίου 2008 Και εγώ με τη σειρά μου, θα ήθελα να ευχαριστήσω την εταιρεία Aquatica Ι. Παράσχος , για την προσφορά του πακέτου δώρων, που είχα την τύχη να κερδίσω στην κλήρωση, της κοπής της πίτας του Aquazone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος