nicky### 9 Φεβρουαρίου 2008 #1 Share 9 Φεβρουαρίου 2008 Ποσοι απο εσας θα θελατε να ειστε τωρα στο <<ΚΟΠΗΤΗΠΙΤΑ>> και σκατε που δεν μπορειτε να ειστε εκει λογω υποχρεωσεων ή λογω αποστασης? Ε ναι λοιπον: ΣΚΑΩ ΑΠΟ ΤΗ ΖΗΛΙΑ ΜΟΥ!!!ΚΛΑΨ....ΣΝΙΦ.... Παιδια ελπιζω να περασετε καλαααααα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrizakis Nikos 9 Φεβρουαρίου 2008 #2 Share 9 Φεβρουαρίου 2008 Καλά να περάσετε ΠΑΙΔΕΣ!!!! Ε ναι λοιπον: ΣΚΑΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗ ΖΗΛΙΑ ΜΟΥ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 9 Φεβρουαρίου 2008 #3 Share 9 Φεβρουαρίου 2008 1 απο τα ιδια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
space 9 Φεβρουαρίου 2008 #4 Share 9 Φεβρουαρίου 2008 Kα λα να περασετε παιδια και πιστευω να μπορεσουμε να συναντηθουμε καμια φορα και καπου βορεια η ενδιαμεσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamos 9 Φεβρουαρίου 2008 #5 Share 9 Φεβρουαρίου 2008 Κ΄εγώ σκάω απο την ζήλια μου, ελπίζω την επόμενη φορά να μπορέσω να έρθω Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoskon 9 Φεβρουαρίου 2008 #6 Share 9 Φεβρουαρίου 2008 Εγώ μόλις γύρισα! Αρκετά παιδιά θα μείνουν μέχρι αργά! Οπότε και εγώ "σκάω" γιατί ήθελα να μείνω περισσότερο, όμως αύριο πρωί έχω ταξίδι να κάνω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rania20062 9 Φεβρουαρίου 2008 #7 Share 9 Φεβρουαρίου 2008 αλλα 20 λεπτα στην δουλεια θελω ακομα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος