iliasf 5 Φεβρουαρίου 2008 #1 Share 5 Φεβρουαρίου 2008 (edited) καλησπέρα.πριν λίγο ο pleco είχε κέφια για φώτο!! φιλοξενώ το συγκεκριμένο ψάρι εδώ και ένα μήνα περίπου.το αγόρασα με την ονομασία "peru stripped" L 204.από ότι είδα στο planetcatfish L204 είναι panaque sp.ανεβάζω και φώτο να δείτε το " αλάνι" μου!! Έγινε επεξεργασία 5 Φεβρουαρίου 2008 - iliasf Link to comment Share on other sites More sharing options...
ins 5 Φεβρουαρίου 2008 #2 Share 5 Φεβρουαρίου 2008 Σε τι ενυδρειο το φιλοξενεις & με τι συγκατοικους? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iliasf 5 Φεβρουαρίου 2008 Author #3 Share 5 Φεβρουαρίου 2008 το φιλοξενώ σε 100 λίτρα μαζί με ροδοστομους,amano γαρίδες,microgeophagus altispinosa(bolivian ram) και 1 panaque L104.ζουν ηρεμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 6 Φεβρουαρίου 2008 #4 Share 6 Φεβρουαρίου 2008 Πολύ ωραίο το ψαράκι σου!! Να σου ζήσει και να το χαίρεσαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νίκος_Κρικ 6 Φεβρουαρίου 2008 #5 Share 6 Φεβρουαρίου 2008 Φιλε μου ειναι πολυ ασχημος.Για αυτο θα σου κανω μια χαρη.Θα ερθω να μου το χαρισεις.Δεν το λεω για εμενα αλλα για εσενα.εχεχχεχε κουκλος.Να σου ζήσει και να το χαίρεσαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
zapetros 6 Φεβρουαρίου 2008 #6 Share 6 Φεβρουαρίου 2008 πανεμορφος Link to comment Share on other sites More sharing options...
south 6 Φεβρουαρίου 2008 #7 Share 6 Φεβρουαρίου 2008 Πανέμορφος,να σου ζήσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
didymos 6 Φεβρουαρίου 2008 #8 Share 6 Φεβρουαρίου 2008 Α γι' αυτό πουλάκι μου ρώταγες αν μου περισσεύει κανά ξύλο; Πολύ ωραίος ο παίχτης, τα σπάει Off topic ON: Και μένα ξαναγέννησε το σκαλαρόζευγος αλλά που χρόνος να ασχοληθώ... Από βδομάδα να τα πούμε, θέλω να δω τον παίχτη. Off topic OFF. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος