rossi 5 Φεβρουαρίου 2008 #1 Share 5 Φεβρουαρίου 2008 καλημερα σε ολουσ κ καλο μηνα . εχω ενυδρειο 60 λιτρον με ψαρια ποτια 2 κονιντορασ 1 παρπουσ πενταζονα 2 ξιφοφορουσ 2 οτοκινκλουσ 1 πορνεο σουκερ 1 κολορ κλασ 2 . απο φυτα ανουμπια πονζαι κ εντσερια ντενση κ κανα δυο ακομα που δε ξερω πωσ τα λενε χωρισ ιπωστρομα με εδαφοσ αμμο . κ το ενυδρειο μου μου παρεχει μονο μια λαμπα τ15 . Με ολα αυτα που σασ περιεγραψα θελω να μου πειτε ποια σωστη λαμπα αρμοζει να βαλω για τα ψαρια μου κ ποια λαμπα συγκεκριμενη για τα φυτα μου κ πωσ θα τη στηριξω αφου υπαρχη μια βαση μονο για λαμπα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Genirous 8 Φεβρουαρίου 2008 #2 Share 8 Φεβρουαρίου 2008 Τα ψάρια δεν έχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις σε φωτισμό, αν και η σύνθεσή σου είναι λίγο μπερδεμένη... Για τα φυτά, θα πρέπει να μας πεις τι άλλο έχεις μέσα για να σου δώσουμε μια σωστή απάντηση... Ρίξε μια ματιά εδώ και προσπάθησε να αναγνωρίσεις τα υπόλοιπα φυτά σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rossi 8 Φεβρουαρίου 2008 Author #3 Share 8 Φεβρουαρίου 2008 ΕΥΧΑΡΗΣΤΟ καταρχην κ για τα φυτα δεν εχω αλλα εκτοσ απο μια NYMPHAEA ακομα αν εχω ερμηνευση καλα απο τησ φωτογραφιεσ βεβαια που ειδα αλλα γιατι μου λεσ οτι εχω μπερδεμενη συνθεση ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος