PRINCE 16 Μαρτίου 2008 #26 Share 16 Μαρτίου 2008 ΦΙΛΕ ΜΑΡΙΕ ΦΟΒΕΡΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ....ΑΝ Κ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΤΙ ΤΑ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ...Κ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΕΙΣ ΟΤΙ ΛΙΓΟΣΤΕΥΟΥΜΕ.........ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΑΦΡΙΚΑΝΟΦΙΛΟΙ.......Κ ΑΝ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΜΑ ΑΦΡΙΚΗ......ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΕΙΜΑΙ Κ ΕΓΩ ΜΕΣΑ....RESPECT Link to comment Share on other sites More sharing options...
MARIOSAFRICANOS 16 Μαρτίου 2008 Author #27 Share 16 Μαρτίου 2008 Ευχαριστω φιλε PRINCE , εννοειται οτι αστειευτικα για το λιγοστευουμε ! Και στο ταξιδι μεσα !!! Ελα να βλεπω συμμετοχες ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MARIOSAFRICANOS 29 Μαρτίου 2008 Author #28 Share 29 Μαρτίου 2008 Για να μην αφησουμε απ'εξω την λιμνη Malawi , δειτε και αυτα ! . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 29 Μαρτίου 2008 #29 Share 29 Μαρτίου 2008 Είμαστε αρκετοί και θα γίνουμε πολύ περισσότεροι.Πολύ ωραίο το βίντεο αγαπητέ mariosfa , για να μην μας ξεχνάς εμάς απο τo malawi Φιλικά Σωκράτης Link to comment Share on other sites More sharing options...
MARIOSAFRICANOS 30 Μαρτίου 2008 Author #30 Share 30 Μαρτίου 2008 Φιλε Σωκράτη χαιρομαι που σου αρεσαν και εγω πιστευω οτι πληθενουμε οι αφρικανοφιλοι , φυσικα και δεν ξεχνω την λημνη malawi , αλλωστε και εγω η πρωτη αφρικανικη κιχλιδα που πηρα ηταν απο την λημνη malawi ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος