antonis t83 3 Φεβρουαρίου 2008 #1 Share 3 Φεβρουαρίου 2008 επιτελους φωτο απο τον rhombeus περιπου 15cm!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 3 Φεβρουαρίου 2008 Author #2 Share 3 Φεβρουαρίου 2008 λιγο καλυτερη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 3 Φεβρουαρίου 2008 Author #3 Share 3 Φεβρουαρίου 2008 οπως καταλαβατε επρεπε να γινω φωτογραφος(!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 3 Φεβρουαρίου 2008 #4 Share 3 Φεβρουαρίου 2008 Ωραίο ψάρι αλλά κατά πάσα πιθανότητα δέν είναι Serrasalmus Rhombeus αλλά Serrasalmus Compressus. Θα χρειαστούν καλύτερες φωτό για σιγουριά..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 3 Φεβρουαρίου 2008 Author #5 Share 3 Φεβρουαρίου 2008 teleytaia Link to comment Share on other sites More sharing options...
miltosbitoulis2 3 Φεβρουαρίου 2008 #6 Share 3 Φεβρουαρίου 2008 Πω πω!!! Κοιτάζει λες και θα μας φάει... Όμορφος είναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 3 Φεβρουαρίου 2008 Author #7 Share 3 Φεβρουαρίου 2008 φιλε husky σιγουρα περιμενω να με βοηθησεις με την αναγνωριση. θα προσπαθησω να βαλω καμια καλυτερη αν κ ειναι λιγο δυσκολο. το πιρανχα αυτο μου το πουλησαν για manueli!!! η αγορα ιγινε μεσω internet - τηλεφωνου απο water inn κ δεν μου εστελναν φωτο του! οταν μου εσταλει το πιρανχα εδεσσα δεν θελησα για το καλο του ψαριου να μπω σε διαδικασια επιστροφης. απο ερευνα μου κατεληξα οτι ειναι rhombeus. μπορεις να μου πεις κατι πιο συγκεκριμενο που πρεπει να προσεξω?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 3 Φεβρουαρίου 2008 Author #8 Share 3 Φεβρουαρίου 2008 νασαι καλα μιλτο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
olimpiakakias 3 Φεβρουαρίου 2008 #9 Share 3 Φεβρουαρίου 2008 επιτελους !!γεννησαμε αλλα αξιζε ,πανεμορφος ο κουκλος ! ποσο τον πηρες αληθεια γιατι σκεφτομαι και εγω να παρω εναν ,μου ειπαν 150 ευρω το μικρο(5 εκ) ενω το δικο σου ειναι τριπλασιο,το θελω μεγαλο μιας και μεγαλωνει αργα οπως θα εχεις διαπιστωσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickTheFish 3 Φεβρουαρίου 2008 #10 Share 3 Φεβρουαρίου 2008 Χρειάζεται καλύτερη φωτο σιγουρα...με επιφύλαξη...Serrasalmus Altuvei Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 3 Φεβρουαρίου 2008 Author #11 Share 3 Φεβρουαρίου 2008 παιδια με τις φωτος θα κανω αλλη μια προσπαθεια... altuvei, compressus, rhombeus μοιαζουν πολυ ειδικα σε μεγεθη μεχρι 10-15cm. εγω πιστευω ειναι rhombeus αλλα ο husky κατι παραπανω θα ξερει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PPAP 13 Μαρτίου 2008 #12 Share 13 Μαρτίου 2008 Προσπάθησε να μας ξαναανεβάσεις φωτό γιατί δεν πρόλαβα να δω καμμία...!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 15 Μαρτίου 2008 Author #13 Share 15 Μαρτίου 2008 μεσα στη αλλη βδομαδα πιστευω να ανεβασω πολυ καλυτερες.!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PPAP 15 Μαρτίου 2008 #14 Share 15 Μαρτίου 2008 μεσα στη αλλη βδομαδα πιστευω να ανεβασω πολυ καλυτερες.!!! Ok θα περιμένω Link to comment Share on other sites More sharing options...
olimpiakakias 20 Μαρτίου 2008 #15 Share 20 Μαρτίου 2008 τι εγινε βρε αντωνη?που ειναι η φωτο οεο?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 20 Μαρτίου 2008 Author #16 Share 20 Μαρτίου 2008 το lap-top που ειχα κ ανεβαζα τις φωτο εφαγε κολημα κ πηγε για ρεκτιφιε. προσωρινα εχω ενα αρχαιο pc κ δεν μπορω να ανεβασω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος