Aquazone Project Team 1 Φεβρουαρίου 2008 #1 Share 1 Φεβρουαρίου 2008 Oι νικήτριες φωτογραφίες στο διαγωνισμό θεματικής φωτογραφίας για τον μήνα Δεκέμβριος 2007 – Ιανουάριος 2008 με θέμα <<Ζευγάρια στα Ενυδρεία μας>>είναι: Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΝΟ 07 Γλυκού νερού του μέλους Χρήστος με ποσοστό ψήφων 20,59% Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΝΟ 12 Θαλασσινού νερού του μέλους ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ με ποσοστό ψήφων 47,06% Link to comment Share on other sites More sharing options...
miltosbitoulis2 1 Φεβρουαρίου 2008 #2 Share 1 Φεβρουαρίου 2008 Συγχαρητήρια και στους δυο. Οι φωτογραφίες σας είναι υπέροχες.(όχι όμως περισσότερο απ' τα ζευγάρια σας ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 2 Φεβρουαρίου 2008 #3 Share 2 Φεβρουαρίου 2008 Ευχαριστώ όλους που με τίμησαν με τη ψήφο τους. Η φωτογραφία δεν είναι τόσο ποιοτική, αλλά το ζευγάρι μου είναι πραγματικά εξαιρετικό, αφού είναι αχώριστο για περισσότερο από 7 χρόνια και έχει δώσει εκατοντάδες απογόνους, που τους τίμησαν "δεόντως" οι υπόλοιποι κάτοικοι του ύφαλού μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
umb 2 Φεβρουαρίου 2008 #4 Share 2 Φεβρουαρίου 2008 Συγχαρητήρια και στους δυο, πάντα τέτοια. umb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 2 Φεβρουαρίου 2008 #5 Share 2 Φεβρουαρίου 2008 Σας ευχαριστώ… Ήταν η ύστατη τιμή που δώσατε στο ζευγάρι μου διότι δεν υπάρχει πια η θηλυκιά μας άφησε από ασθένεια που δεν γνωρίζω. (εδώ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
miltosbitoulis2 2 Φεβρουαρίου 2008 #6 Share 2 Φεβρουαρίου 2008 (edited) Σας ευχαριστώ… Ήταν η ύστατη τιμή που δώσατε στο ζευγάρι μου διότι δεν υπάρχει πια η θηλυκιά μας άφησε από ασθένεια που δεν γνωρίζω. (εδώ). Κρίμα, όμορφο ψαράκι... Έγινε επεξεργασία 2 Φεβρουαρίου 2008 - miltosbitoulis2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manogr 3 Φεβρουαρίου 2008 #7 Share 3 Φεβρουαρίου 2008 Μπραβο και στους δυο σας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MARIOSAFRICANOS 3 Φεβρουαρίου 2008 #8 Share 3 Φεβρουαρίου 2008 Συγχαρητήρια παιδια ! Ειναι πολλυ όμορφα !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts