ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 31 Ιανουαρίου 2008 #1 Share 31 Ιανουαρίου 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mastronik 31 Ιανουαρίου 2008 #2 Share 31 Ιανουαρίου 2008 Emersed reef... Και ύστερα λένε οτι τα sps είναι δύσκολα Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 31 Ιανουαρίου 2008 #3 Share 31 Ιανουαρίου 2008 και εγω που ανησυχουσα που μενουν για κανενα 5λεπτο πανω απο το νερο οταν κανω αλλαγη.............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 31 Ιανουαρίου 2008 #4 Share 31 Ιανουαρίου 2008 μου βάζεις ιδέες .. τώρα που θέλω να σκαντζάρω το ενυδρείο .. θα απλώσω τα κοράλλια στο μπαλκόνι αντί να ψαχνω δεξαμενές … και εγω που ανησυχουσα που μενουν για κανενα 5λεπτο πανω απο το νερο οταν κανω αλλαγη.............. δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 31 Ιανουαρίου 2008 #5 Share 31 Ιανουαρίου 2008 Emersed reef... Και ύστερα λένε οτι τα sps είναι δύσκολα είναι δύσκολα και ανθεκτικά .. το πιάνεις ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΚΗΣ 31 Ιανουαρίου 2008 #6 Share 31 Ιανουαρίου 2008 είναι δύσκολα και ανθεκτικά .. το πιάνεις ? Παρτε ολοι καλαθι και κοφτη και παμε μια βολτα απο τα fiji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrizakis Nikos 31 Ιανουαρίου 2008 #7 Share 31 Ιανουαρίου 2008 Και μετα τα εχουμε μεσα στο ενυδρειο και πεθαινουν!!! Ημαρτον!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manosdr 28 Μαίου 2008 #8 Share 28 Μαίου 2008 Εντυπωσιακό, βέβαια σε αλλαγές νερού τα κοράλια μου που φθάνουν μέχρι την επιφάνεια μένουν εκτός νερού αρκετή ώρα (30-60 λεπτά) χωρίς να έχουν πάθει τίποτα ποτέ, απλά τα πιτσιλάω με νερό κάθε 10 λεπτά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos 28 Μαίου 2008 #9 Share 28 Μαίου 2008 Παντως φανταστικο το βιντεακι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος