tolis13 30 Ιανουαρίου 2008 #1 Share 30 Ιανουαρίου 2008 εμφανίστηκε σήμερα στο ψάρι και μου δώσανε να ρίξω το mycopur.Για πείτε τη γνώμη σας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 30 Ιανουαρίου 2008 #2 Share 30 Ιανουαρίου 2008 Δέν φαίνεται καλά στην φωτογραφία.Μπορεί να είναι ένα απλό χτύπημα.Μπορείς να βάλεις καλύτερη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolis13 30 Ιανουαρίου 2008 Author #3 Share 30 Ιανουαρίου 2008 Δέν φαίνεται καλά στην φωτογραφία.Μπορεί να είναι ένα απλό χτύπημα.Μπορείς να βάλεις καλύτερη? έχω ένα βίντεο που το δείχνει καλά αλλά δε ξέρω πως μπορώ να το ανεβάσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 30 Ιανουαρίου 2008 #4 Share 30 Ιανουαρίου 2008 Τί ψάρι είναι?Microgeophagus Altispinosa? Με τί άλλα ψάρια συγκατοικεί??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolis13 30 Ιανουαρίου 2008 Author #5 Share 30 Ιανουαρίου 2008 είναι rubi cloun.Συγκατοικεί με 2 σκαλάρια,2 γκουράμι,2 ραμιρεζι,μόλυ μπαλούν,και γκαπι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos 30 Ιανουαρίου 2008 #6 Share 30 Ιανουαρίου 2008 είναι rubi cloun.Συγκατοικεί με 2 σκαλάρια,2 γκουράμι,2 ραμιρεζι,μόλυ μπαλούν,και γκαπι. Φιλε μου θα πρεπει να ξανακοιταξεις τη συνθεση των ψαριων σου καθως ειναι πολυ ατακτη!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolis13 30 Ιανουαρίου 2008 Author #7 Share 30 Ιανουαρίου 2008 δεν έχω δει κάτι παράξενο μέχρι σήμερα και αυτά τα ψάρια είναι μαζί περίπου 6 μήνες τώρα.Δηλαδή λέτε να είναι χτύπημα και όχι αρρώστια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgep 31 Ιανουαρίου 2008 #8 Share 31 Ιανουαρίου 2008 Για χτύπημα μου φαίνεται, το ψάρι τι συμπεριφορά έχει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος