κουρεας 29 Ιανουαρίου 2008 #1 Share 29 Ιανουαρίου 2008 eimai neo melos&exw paaara polla na anakalypsw ap'oti exw katalavei... menw stin attiki&exw enydrio sto magazi mou apo tote pou thimamai ton eauto mou!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Genirous 29 Ιανουαρίου 2008 #2 Share 29 Ιανουαρίου 2008 Καλώς όρισες στο ΑΖ...!!! Αυτό το nickname σου... ...δυσκολεύομαι να το γράψω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
κουρεας 29 Ιανουαρίου 2008 Author #3 Share 29 Ιανουαρίου 2008 Καλώς όρισες στο ΑΖ...!!! Αυτό το nickname σου... ...δυσκολεύομαι να το γράψω... ευχαριστω... τωρα ενημερωθικα πως πρεπει να το αλλαξω... και οτι πρεπει να γραφω στα ελληνικα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Genirous 29 Ιανουαρίου 2008 #4 Share 29 Ιανουαρίου 2008 ευχαριστω... τωρα ενημερωθικα πως πρεπει να το αλλαξω... και οτι πρεπει να γραφω στα ελληνικα... Οι δυο παρατηρήσεις είναι για την ομαλή λειτουργία του φόρουμ, άλλωστε δεν το ήξερες! Όλα θα γίνουν, κανένα πρόβλημα! Καλώς όρισες και πάλι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
κουρεας 29 Ιανουαρίου 2008 Author #5 Share 29 Ιανουαρίου 2008 Οι δυο παρατηρήσεις είναι για την ομαλή λειτουργία του φόρουμ, άλλωστε δεν το ήξερες! Όλα θα γίνουν, κανένα πρόβλημα! Καλώς όρισες και πάλι! το ξερω και γι'αυτο δεν με πειραξε... απλα δεν μπορω να βρω που αλλαζω τ'ονομα... μπορεις να μου υποδειξεις αν θες? ευχαριστω και παλι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
costas21 29 Ιανουαρίου 2008 #6 Share 29 Ιανουαρίου 2008 Καλός όρισες φίλε μου!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
κουρεας 29 Ιανουαρίου 2008 Author #7 Share 29 Ιανουαρίου 2008 Καλός όρισες φίλε μου!!! ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 29 Ιανουαρίου 2008 #8 Share 29 Ιανουαρίου 2008 καλως ηρθες μπαρμπερη στην ομορφη παρεα μας...!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
κουρεας 29 Ιανουαρίου 2008 Author #9 Share 29 Ιανουαρίου 2008 καλως ηρθες μπαρμπερη στην ομορφη παρεα μας...!!!! εγω καλως σας βρηκα παιδια! ειναι ωραιο να βρησκεις καποιους που πραγματικα ενδιαφερονται για κατι οπως εσυ ο ιδιος!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dennius 29 Ιανουαρίου 2008 #10 Share 29 Ιανουαρίου 2008 καλως ηρθες στη παρεα μας κουρεα Link to comment Share on other sites More sharing options...
south 30 Ιανουαρίου 2008 #11 Share 30 Ιανουαρίου 2008 Καλώς ήρθες στην ενυδρειοπαρέα μας, καλή διαμονή Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 30 Ιανουαρίου 2008 #12 Share 30 Ιανουαρίου 2008 κουρεας Και σε ευχαριστούμε πολύ για τις διορθώσεις που έκανες . Link to comment Share on other sites More sharing options...
κουρεας 30 Ιανουαρίου 2008 Author #13 Share 30 Ιανουαρίου 2008 κουρεας Και σε ευχαριστούμε πολύ για τις διορθώσεις που έκανες . μα για να εχεις επιλεξει καπου να εισαι θα πρεπει να συμβαδιζεις με καποια πραματα,αλλιως βρισκεις η' φτιαχνεις κατι οπως το θες&σε εκφραζει. χαιρομαι που ειμαι εδω&ευχαριστω ολους για το καλωσορισμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kouzman 31 Ιανουαρίου 2008 #14 Share 31 Ιανουαρίου 2008 Καλωσόρισες στο Aquazone! Καλή συνέχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος