viciouscircle 25 Ιανουαρίου 2008 #1 Share 25 Ιανουαρίου 2008 (edited) Έμεινε που λέτε το ενυδρείο μου με τα τέτρα χωρίς θερμόμετρο για κάνα δίμηνο αφού δεν πήρα δεύτερο και το ένα που έχω το άφησα στο νέο ταγκανίκα. Αποτέλεσμα... θερμοκρασία 29 βαθμοί...δεν ξέρω γιατί απορρυθμίστηκε ο θερμοστάτης (juwel μαμίσιος) αλλά έγινε... Συνέπειες: τα τετράκια δεν πήραν χαμπάρι αλλά κάνανε σαν τρελά για φαί, τόσο που τσιμπούσαν τα φυτά για να τα ταίσω τα φυτά έχειχναν χαμηλή ανάπτηξη και σημάδια τροφοπενίας ειδικά οι κρυπτοκορύνες αλλά όχι και η riccia μας έκανε επίσκεψη bga (κυανοβακτήρια) καμία μεταβολή στις παραέτρους φυσικά αυξημένη εξάτμιση που έκανε το καπάκια να στάζει όταν η στάθμη ήταν ψηλά Αυτά ως ενδείξεις τέτοιου προβλήματος, αν κάνατε και εσείς το λάθος με το θερμόμετρο. Και τώρα η δική μου ερώτηση: σε πόσες μέρες να κατεβάσω την θερμοκρασία ωστε να μην έχω πρόβλημα? Έγινε επεξεργασία 25 Ιανουαρίου 2008 - viciouscircle Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 25 Ιανουαρίου 2008 #2 Share 25 Ιανουαρίου 2008 (edited) Και τώρα η δική μου ερώτηση: σε πόσες μέρες να κατεβάσω την θερμοκρασία ωστε να μην έχω πρόβλημα? καλα εκανες αγαπητε μου φιλε και μοιραστηκες αυτο που σου συνεβηκε,ετυσι ωστε να παραδειγματιστουν και πολλοι ακομη χομπιστες... οσο για την ερωτηση σου,εγω θα ελεγα,οτι μεσα σε 48 ωρες,η θερμοκρασια μπορει να επανελθει σιγα-σιγα στα φυσιολογικα.. Έγινε επεξεργασία 25 Ιανουαρίου 2008 - klaz Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 25 Ιανουαρίου 2008 Author #3 Share 25 Ιανουαρίου 2008 Σε ευχαριστώ klaz, θα το εφαρμόσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest orck 25 Ιανουαρίου 2008 #4 Share 25 Ιανουαρίου 2008 ποσο ειναι η κανονικη σου θερμοκρασια; 26; αν ισχυει το 48 ωρες τοτε 1,5 βα8μο την ημερα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 25 Ιανουαρίου 2008 #5 Share 25 Ιανουαρίου 2008 μπορει να ακουγεται υπερβολη,αλλα οσο πιο αργα τοσο καλυτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος