ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 1 Ιανουαρίου 2006 #1 Share 1 Ιανουαρίου 2006 Kαλησπερα και Καλη Χρονια,σε ενα JUWEL 240 Λιτρα φυτεμενο χαμηλων απετησεων,ειχε μεσα μανισιες 2 λαμπες, μια daylight LT 38W/010 και μια warm white LT 38 W/030 σε διασταση 105 εκατοστα. Τωρα εχουν κλησει 1 χρονο και θελω να τις αλλαξω,το προβλημα ειναι οτι οι διστασεις εινε λιγο παραξενες και δεν μπορω να βρω εξω στην αγορα,οποτε δεν μπορω να επιλεξω κιολας.[σε ακουα τις φιλιπς που εψαξα δεν υπαρχει αυτη η διασταση,και σε οσραμ οχι ] Τελικα πηγα σε ενυδρειακο μαγαζι,υπαρχει μονο warm lite τις JUWEL στα 38Watt καινουργιος κωδικος μου ειπανε,Αυτη κανει και για φυτα ? [τις παλιες daylight και warm white δεν τις βγαζει αλλο,μου ειπανε] Εχετε να μου προτηνετε κατι του εμποριου να βγει και φτηνα σε καμια μαρκα σε 105 εκατοστα ? Αλλιως θα βαλω 2 warm lite αναγκαστηκα. Ευχαριστο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neon 1 Ιανουαρίου 2006 #2 Share 1 Ιανουαρίου 2006 Υπάρχουν σε αυτά τα watt και μήκος λάμπες της Arcadia, Sylvania και JBL νομίζω. Αν ψάξεις σε ενυδρειακά μαγαζιά κάπου θα βρεις. Η οsram έχει κάποια στα 38w (cool white-4000k) αλλά θα πρέπει να ψάξεις σε μαγαζιά που πουλάνε osram αν υπάρχει ή αλλιώς να την παραγγείλεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος