Husky_Jim 30 Δεκεμβρίου 2005 #1 Share 30 Δεκεμβρίου 2005 Χεχεχε δέν θα μπορούσα να μήν πάρω πιράνια για χριστούγεννα και ο άγιος βασίλης (JDP) μου έφερε ένα πολύ όμορφο Serrasalmus Altuvei! Ειδού και οι φωτό! merry christmas!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDP 31 Δεκεμβρίου 2005 #2 Share 31 Δεκεμβρίου 2005 XO XO XO !!! Merry Christmas Husky .... Άντε καλορίζικος ο μάγκας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 31 Δεκεμβρίου 2005 #3 Share 31 Δεκεμβρίου 2005 καλορίζικο Δημήτρη. Σίγουρα είναι στα σωστά χέρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neon 31 Δεκεμβρίου 2005 #4 Share 31 Δεκεμβρίου 2005 Πολύ όμορφο Δημήτρη. Να σου ζήσει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PPAP 31 Δεκεμβρίου 2005 #5 Share 31 Δεκεμβρίου 2005 ωραιοσ ο παιχτησ καλοριζικοσ............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeroboy 1 Ιανουαρίου 2006 #6 Share 1 Ιανουαρίου 2006 Σωστός ο Δημήτρης.Καλορίζικος ο νέος σου κάτοικος!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIN 2 Ιανουαρίου 2006 #7 Share 2 Ιανουαρίου 2006 Καλορίζικο το μωρό σου θα περάσει ζωή και κότα κοντά σου. Ααααααααα εμένα ο Αγιος Βασίλης δεν μου έφερε αυτό που του ζήτησα ε κ. JDP Link to comment Share on other sites More sharing options...
istellas 2 Ιανουαρίου 2006 #8 Share 2 Ιανουαρίου 2006 Λίγο μοβόρικος μου φαίνεται Να τον χαίρεσαι και καλού κακού να προσέχεις όταν τον ταΐζεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος