LEYTERI 15 Ιανουαρίου 2008 #1 Share 15 Ιανουαρίου 2008 καλησπερα εχω δυο καρχαριακια και το ενα εδω και καπιο διαστιμα το παρατηρισα να χανει βαρος. και τωρα εχει και πρησμενα ματια. ευχαρηστω εκ τον προτερων για τη βοηθεια σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEYTERI 15 Ιανουαρίου 2008 Author #2 Share 15 Ιανουαρίου 2008 εδω εχω και φοτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 15 Ιανουαρίου 2008 #3 Share 15 Ιανουαρίου 2008 δωσε μας περισσοτερες λεπτομερειες... τα λιτρα σου,τις μετρησεις σου,τι αλλα ψαρια εχεις μεσα.οτι περισσοτερο μπορεις να μας δωσεις.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEYTERI 18 Ιανουαρίου 2008 Author #4 Share 18 Ιανουαρίου 2008 Καλησπέρα και συγγνώμη για τι καθυστέρηση της απάντησης μου. Στο ενυδρείο μου έχω 4 τιγράκια, 2 silver shark, 1 γκουραμι , 1 γλυφτη, 3 ξιφοφορους (2 θηλυκά 1 αρσενικό), 1 γκαμπι, 3 ροδοστομα και 2 καρχαριακια. Βασικά το πρόβλημα το εντόπισα πριν κάμποσες μέρες που έβαλα 1 χρυσόψαρο. Ήταν πολύ κινητικό και φοβόντουσαν τα 2 καρχαριακια και δεν έτρωγαν. Τότε το ένα άρχισε να αδυνατίζει γιατί δεν έτρωγε. Τελικά το χρυσόψαρο το χάρισα. Αλλά επακολουθεί να μην τρώει το καρχαριακι. Και τώρα κολυμπά συνέχεια στην επιφάνεια. Το ενυδρείο είναι 80lt. η θερμοκρασία είναι στους 25 βαθμούς. Προσπαθούσα να ανεβάσω και Φώτο αλλά δεν τα κατάφερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ionas 18 Ιανουαρίου 2008 #5 Share 18 Ιανουαρίου 2008 Ανέβασε φωτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEYTERI 19 Ιανουαρίου 2008 Author #6 Share 19 Ιανουαρίου 2008 Φιλαράκι δε μπορώ να ανεβάσω Φώτο δε ξέρω γιατί. Τι πρέπει να κάνω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ionas 19 Ιανουαρίου 2008 #7 Share 19 Ιανουαρίου 2008 Φιλαράκι δε μπορώ να ανεβάσω Φώτο δε ξέρω γιατί. Τι πρέπει να κάνω? Καλησπέρα, εφόσον έχει φωτό σε ψηφιακή μορφή, θα την επισυνάψεις (θα πατήσεις εκεί που λέει "συνημμένα αρχεία"), θα κλικάρεις μετά δίπλα (εκεί που λέει "προσθέσται αυτό το συνημμένο") και τέλος κάνε κλίκ το κουμπί "Απάντηση" So easy... try it Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEYTERI 22 Ιανουαρίου 2008 Author #8 Share 22 Ιανουαρίου 2008 Αυτό ακριβός κάνω. Αλλά δεν την ανεβάζει. Και φυσικά είναι μικρότερη από 6mb. Είναι 2,20mb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος