dragonflies 14 Ιανουαρίου 2008 #1 Share 14 Ιανουαρίου 2008 Καλησπέρα παιδια,καταρχας θα ήθελα να σας πω ότι έχω ενα μικρό ενυδρίο 15 λτ εδω και ένα μήνα και τωρα σκεφτομαι να πάρω και 2ο 54 λτ.Θα ήθελα να ξέρω αν πρέπει να αλλάζεις το νερό σε ένα τόσο μεγάλο ενυδρίο και αν ναι καθε πότε και πως.Επίσης τι ψάρια μπορω να βάλω.Ακόμη διάβασa στο forum υπαρχουν φυτα αληθινα που τα βάζεις στο ενυδριο και μεγαλώνουν αντι για τα πλαστικά??Αν ναι που θα βρώ και θέλω επίσης να ρωτισω που υπάρχει ένα pet shop που να γνωριζει καποια πραγματα γιατι όπου και να έχω παει εχω καταλάβει ότι προσπαθούν μόνο να μου πουλήσουν και δεν εχουν ιδεα. Ζητω την πολύτιμη βοηθεια σας ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 14 Ιανουαρίου 2008 #2 Share 14 Ιανουαρίου 2008 ειναι πολυ ομορφη η αισθηση ενος χομπιστα οταν αλλαζει ''κατηγορια'' και σκεφτεται να παει σε λιγο περισσοτερα λιτρα..!!!! αγαπητη μας φιλη,να γνωριζεις οτι οσο πιο μεγαλο ειναι ενα ενυδρειο,τοσο λιγοτερη φροντιδα χρειαζεται και τοσο μας συγχωρει τυχον λαθακια που μπορει να κανουμε... τωρα απο εκει και μετα,νερο αλλαζουμε περιπου 30% καθε βδομαδα,προσεχοντας να βαζουμε παντα και αντιχλωριο για το νερο που προσθετουμε. τα αληθινα φυτα εχουν μονο θετικα να μας προσφερουν,αλλα προυποθετουν καποιον εξοπλισμο και καποιες γνωσεις για να μπορουμε να τα διατηρουμε σωστα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kouzman 15 Ιανουαρίου 2008 #3 Share 15 Ιανουαρίου 2008 Καλωσόρισες στο Aquazone! Καλή συνέχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος