x-trinit 14 Ιανουαρίου 2008 #1 Share 14 Ιανουαρίου 2008 Μπορειτε να μου πειτε την ονομασα αυτου του ψαριου Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 14 Ιανουαρίου 2008 #2 Share 14 Ιανουαρίου 2008 Μπορειτε να μου πειτε την ονομασα αυτου του ψαριου Lamprologus caudopunctatus Link to comment Share on other sites More sharing options...
x-trinit 14 Ιανουαρίου 2008 Author #3 Share 14 Ιανουαρίου 2008 σε ευχαριστω πολυ!! μηπως μπορειτε να μου πειτε καποιες πληροφοριες για το ψαρι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
x-trinit 15 Ιανουαρίου 2008 Author #4 Share 15 Ιανουαρίου 2008 ξερει κανεις???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 15 Ιανουαρίου 2008 #5 Share 15 Ιανουαρίου 2008 αφου γνωριζεις ΗΔΗ,την ονομασια,και σε περιπτωση που δεν βρεις(αν ψαξεις) εδω μεσα καποιο αρθρο,υπαρχει και το google ξερεις αγαπητε μου φιλε.... ψαξε και λιγο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moutralewn 15 Ιανουαρίου 2008 #6 Share 15 Ιανουαρίου 2008 Ψάξε στο google. Υπάρχουν αρκετά άρθρα για πληροφορίες για το συγκεκριμένο ψάρι. ....και ότι απορίες έχεις, εμείς εδπώ είμαστε...!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stav 17 Ιανουαρίου 2008 #7 Share 17 Ιανουαρίου 2008 σε ευχαριστω πολυ!! μηπως μπορειτε να μου πειτε καποιες πληροφοριες για το ψαρι? www.fishprofile.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος