κωστας 29 Δεκεμβρίου 2005 #1 Share 29 Δεκεμβρίου 2005 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ. ΜΕ ΛΕΝΕ ΚΩΣΤΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΜΟΛΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΓΡΑΦΤΗΚΑ. ΑΡΧΙΚΑ ΕΙΧΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΨΑΡΙΑ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΝΕΡΟΥ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΤΩΝ 400 ΛΙΤΡΩΝ, ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ 11 ΜΗΝΕΣ ΕΧΩ ΕΝΑ ΕΝΥΔΡΕΙΟ 800 ΛΙΤΡΩΝ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ. ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manogr 29 Δεκεμβρίου 2005 #2 Share 29 Δεκεμβρίου 2005 στο Aquazone και χρονια πολλα!!! Καλως ηρθες και σιγουρα εχεις να μας δωσεις και να παρεις πολλα απο εδω!! Ειναι ιδιαιτερα ευχαριστο που πλυθενουν οι θαλασσινοι Περιμενουμε τις γνωσεις σου και περιγραφη του ενυδρειου σου στο topics για τα Θαλασσινα ενυδρεια !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
neon 29 Δεκεμβρίου 2005 #3 Share 29 Δεκεμβρίου 2005 Κώστα και Χρόνια Πολλά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
istellas 29 Δεκεμβρίου 2005 #4 Share 29 Δεκεμβρίου 2005 Κώστα στο Aquazone Σίγουρα οι γνώσεις σου και η εμπειρία σου είναι πολύτιμες Παρόλο ότι εγώ είμαι του γλυκού νερού, χαίρομαι να βλέπω να πληθαίνουν οι θαλασσινοί, μια και το επόμενο εγχείρημά μου μάλλον θα είναι ένα μικρό reef Περιμένω κι εγώ με αγωνία περιγραφή του ενυδρείου σου και φωτογραφίες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nkarvounis 29 Δεκεμβρίου 2005 #5 Share 29 Δεκεμβρίου 2005 Κώστα Περιμένω και εγώ παρουσίαση του ενυδρείου σου. Πιστεύω ότι το αποτέλεσμα θα είναι πολύ όμορφο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
reefdaddy 29 Δεκεμβρίου 2005 #6 Share 29 Δεκεμβρίου 2005 Καλώς ήλθες συνονόματε και καλά post Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 29 Δεκεμβρίου 2005 #7 Share 29 Δεκεμβρίου 2005 Καλώς ήλθες στην παρέα μας φίλε Κώστα. Άντε να πληθαίνουμε σιγά σιγά οι Θαλασσινοί στο forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIN 30 Δεκεμβρίου 2005 #8 Share 30 Δεκεμβρίου 2005 και απο μένα Κώστα καλώς ήρθες και Χρόνια Πολλά Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThDam 30 Δεκεμβρίου 2005 #9 Share 30 Δεκεμβρίου 2005 Κώστα καλως ήρθες στην παρέα μας και χρόνια πολλά.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts