sifo 9 Ιανουαρίου 2008 #1 Share 9 Ιανουαρίου 2008 Είναι το νέο μου ζευγάρι Apistogramma Cacatuoides 1,5 cm οι φωτό είναι με φακό 100 macro . Απολαύστε τα ... το αρσενικό και το θηλυκό Link to comment Share on other sites More sharing options...
ionas 9 Ιανουαρίου 2008 #2 Share 9 Ιανουαρίου 2008 ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ. ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΦΩΤΟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ζ.Χ 9 Ιανουαρίου 2008 #3 Share 9 Ιανουαρίου 2008 Είναι το νέο μου ζευγάρι Apistogramma Cacatuoides 1,5 cm οι φωτό είναι με φακό 100 macro . Απολαύστε τα ... Τα σωστα εργαλεία στα σωστα χερια.... Να μην σου κρυψω οτι σε ζηλεύω για το καινουργιο σου παιχνίδι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiapas 9 Ιανουαρίου 2008 #4 Share 9 Ιανουαρίου 2008 πολυ ωραιο το ζευγαρακι...μπραβο Link to comment Share on other sites More sharing options...
sifo 9 Ιανουαρίου 2008 Author #5 Share 9 Ιανουαρίου 2008 Τα σωστα εργαλεία στα σωστα χερια.... Να μην σου κρυψω οτι σε ζηλεύω για το καινουργιο σου παιχνίδι.... για να σε κάνω να ζηλέψεις λίγο περισότερο ... δες μερικά δείγματα από τις macro που εχω βγάλει με τον 100αρι ολες οι φωτο δεν ειναι crop απλά εχει πέσει λίγο photoshop ακόμα κάνω δοκιμές με τον φακό αλλα είναι σε γενικές γραμμές ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΌΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος