stathis200 8 Ιανουαρίου 2008 #1 Share 8 Ιανουαρίου 2008 Bασισμένος σε αυτήν την τεχνική αναπαραγωγήςdead link removedΚόλλησα διάφορα φραγκάκια απο zoas που πήρα απο την Ναταλία. Πάντα είχα την απορία αν πιάνει η κόλλα πάνω στο σώμα τους .Τελικά κολλάει μια χαρά και χωρίς να νεκρώνεται η βάση.Η στήριξη τους έγινε πάνω σε κελύφη απο κοχύλια.Όταν με το καλό πολλαπλασιαστούν, θα είναι ένα ωραίο βουναλάκι απο zoas διαφορετικών χρωμάτων.Παρ'ολο τα στρεσσάρισμα της διαδικασίας , άνοιξαν κανονικά, μετά απο 5 λεπτά παραμονής στο ενυδρείο .Η φώτο μέσα στο ενυδρείο είναι μετά απο 15 λεπτά . Στο διάστημα των 20 ημερών που έχει περάσει απο το fragging, έχει εξαπλωθεί η βάση και εμφανίζονται καινούργια κεφάλια ..Θα πρέπει να δωθεί ΠΡΟΣΟΧΗ στα ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.Οι Zooanthids και τα Palythoas είναι απο τα πιο τοξικά ζωντανά του ενυδρείου και θα πρέπει να φοράμε ΠΑΝΤΑ γάντια και γυαλιά σε κάθε επαφή μαζί τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 8 Ιανουαρίου 2008 #2 Share 8 Ιανουαρίου 2008 Πολύ καλή δουλειά Στάθη!!! Τα συγχαρητήριά μου!! Να επισημάνω ότι η συγκεκριμένη κόλλα είναι "κυανοακριλική", την οποία την βρίσκουμε επίσης, σε καταστήματα μοντελισμού σε διάφορους τύπους ρευστότητας, όπως λεπτόρρευστη, παχύρρευστη ή και γέλη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manogr 8 Ιανουαρίου 2008 #3 Share 8 Ιανουαρίου 2008 Σταθη πολλα μπραβο και για την τεχνιτη αναπαραγωγη σου αλλα και για το υπεροχο post σου (οπως παντα!). Χωρις καμια υπερβολη τετοιου ειδους ποστ πηγαινουν το χομπι μπροστα και προαγουν την κοινη γνωση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 8 Ιανουαρίου 2008 #4 Share 8 Ιανουαρίου 2008 μπραβο σταθη.επειδη το τελευταιο καιρο αρχισα να ασχολουμαι με τα συγκεκριμενα κοραλακια και εγω,και ψαχνομαι,σ'ευχαριστω για τον πακτωλο γνωσεων επι του θεματος... να'σαι καλα φιλαρακι μου. ΥΓ.περιμενω την αναπληρωση μου μαζι με κανα φραγκακι...χεχεχε) Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 8 Ιανουαρίου 2008 #5 Share 8 Ιανουαρίου 2008 μπράβο Στάθη .. πολύ καλή προσπάθεια … <πιάνουν> τα χέρια σου ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis200 8 Ιανουαρίου 2008 Author #6 Share 8 Ιανουαρίου 2008 (edited) Ευχαριστώ παιδιά για τα καλά σας λόγια. Ελπίζω κάποια στιγμή το fragging να γίνει τόσο διαδεδομένο στους Έλληνες χομπίστες , όσο είναι στην Αμερική. Θα ακολουθήσουν σύντομα και άλλα. Έγινε επεξεργασία 8 Ιανουαρίου 2008 - stathis200 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Road Tail 29 Μαίου 2012 #7 Share 29 Μαίου 2012 Καταπληκτικό θέμα. Μόλις σήμερα πρώτη φορά ανακάλυψα τη διαδικασία fragging καθότι νέος στα ενυδρεία, όμως αυτό που μου έκανε μεγαλύτερη εντύπωση είναι το "Οι Zooanthids και τα Palythoas είναι απο τα πιο τοξικά ζωντανά του ενυδρείου" κι εγώ όλα τα κοράλια μου τα τοποθέτησα με τα χέρια, αφού η λαβίδα είναι σκληρή μεταλλική και φοβόμουν να μην τα τραυματίσω !! Ευχαριστώ για το σεμινάριο, καλή συνέχεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
akisem 22 Μαίου 2013 #8 Share 22 Μαίου 2013 παιδια το λινκ στο αρχικο ποστ δε σε στελνει πλεον σε καποιο αρθρο...μηπως μπορει να μου δωσει το λινκ για το αρθρο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lamprosk 23 Μαίου 2013 #9 Share 23 Μαίου 2013 φτιάχνουν το site τους , σε μερικές μέρες θα είναι εντάξει ! Έτσι λένε αυτοί δηλαδή! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος