stratos 7 Ιανουαρίου 2008 #1 Share 7 Ιανουαρίου 2008 Πηρα κι εγω το θαρος να σας δειξω καποιε φωτογ.απο τα αγαπημενα μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos 7 Ιανουαρίου 2008 Author #2 Share 7 Ιανουαρίου 2008 Που ειναι οι φωτογραφιες απο το Κονγκο ερχονται? αυριο θα γινουν ολα οπως πρεπει να ειναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos 8 Ιανουαρίου 2008 Author #3 Share 8 Ιανουαρίου 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos 8 Ιανουαρίου 2008 Author #4 Share 8 Ιανουαρίου 2008 τα σχολια δικα σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 8 Ιανουαρίου 2008 #5 Share 8 Ιανουαρίου 2008 Πανέμορφες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manogr 8 Ιανουαρίου 2008 #6 Share 8 Ιανουαρίου 2008 Τελεια !! ολοκληρη αποικια εχεις φτιαξει !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 8 Ιανουαρίου 2008 #7 Share 8 Ιανουαρίου 2008 πολύ όμορφα clams … να τα χαίρεσαι ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos 8 Ιανουαρίου 2008 Author #8 Share 8 Ιανουαρίου 2008 Βλεπετε η Σμερνα κοβει βολτες αλλα δεν πειραζει τιποτα απολυτως.Τωρα επειδη πηρα αλλο ενα και γιναν 8 τα χωρισα 4 και 4 το τελεθταιο που αγορασα με τις λαμπες φαινονταν τουρκουαζ,Σε εμενα φαινεται μπλε.Εχω 1ακτινικη μαι μπλε και5 λευκες ολες Τ5. Αυτα πρεπει να τα δει η Rain που τις αρεσουν πολυ τα Muscheln ενω ισω κανω ενα ενυδρειο μονο γιαυτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
olimpiakakias 8 Ιανουαρίου 2008 #9 Share 8 Ιανουαρίου 2008 πανεμορφα ολα τους(και η σμερνα ειδικα)ποσο πηρες το καθενα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος