Guest Christos68 6 Ιανουαρίου 2008 #1 Share 6 Ιανουαρίου 2008 Μου χάρισαν πριν από λίγο το ψάρι που φαίνεται στα αριστερά της φωτό, πιστεύοντας αρχικά ότι ήταν ένα Metynnis argentus (ασημένιο δολλάριο) σαν αυτό που είχα και φαίνεται στα δεξιά της φωτό. Βέβαια τα δυό ψάρια βλέποντάς τα δίπλα δίπλα φαίνεται ότι δεν είναι ίδια. Ψάχνοντας στον Άτλαντα του Dr. Axelrod αλλά και σε βιντεάκια στο youtube πιστεύω ότι μοιάζει περισσότερο σε κάποιο είδος των Serrasalmus ή των Pygopristis (antoni, denticulatus?) για τις συνήθειες των οποίων δεν γνωρίζω τίποτα. Στον Άτλαντα αυτά περιγράφονται ώς επιθετικά και στο youtube έχει βιντεάκια με βαρβαρότητες, τάισμα με ζωντανή τροφή κτλ. Το ψάρι είναι μέσα εδώ και ένα τρίωρο εγκλιματίστηκε γρήγορα και δεν έχει δειξει επιθετική συμπεριφορά αλλά το ενυδρείο μου είναι κοινωνικό θα έλεγα και όπως καταλαβαίνετε ανησυχώ. Κάθε βοήθεια πολύτιμη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 6 Ιανουαρίου 2008 #2 Share 6 Ιανουαρίου 2008 Δερν ειμαι ειδικος επι του ψαριου αλλα για βαλε το θεμα και στους "θηρευτες" Δες και αυτο και αυτο Προσοχη με τα αλλα ψαρακια!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 7 Ιανουαρίου 2008 #3 Share 7 Ιανουαρίου 2008 Πρόκειτε για είδος πακού και δέν είναι δολλάριο.Σε καμία περίπτωση βέβαια δέν είναι Pygopristis Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickTheFish 1 Φεβρουαρίου 2008 #4 Share 1 Φεβρουαρίου 2008 Red Bely pacu...στην ίδια οικογένεια με τα διάσημα πιράνχας..γαρίδες και μικρά ψαράκια αν υπάρχουν στο ενυδρείο καλύτερα να τα ξεχάσεις...Ψάρι που χρειάζεται χώρο και θα ηταν πιο συνετό να μην το βάλεις με αλλα του είδους και κοπαδιάσει...τι αλλα ψάρια εχεις μέσα??απο φυτά?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος