Giggs 6 Ιανουαρίου 2008 #1 Share 6 Ιανουαρίου 2008 Καλησπερα παιδια, ειμαι ενας νεος στο χωρο του ενυδρειου που βρηκα το forum σας, και χαρηκα παρα πολυ επειδη ξερω οτι δεν ειμαι μονος. Εχω αποκτησει ενα Cayman 60 Professional ενυδρειο, και εχω βαλει φυτα και ψαρια μεσα. Το ενυδρειο ειναι ακομα στα αρχικα σταδια, σε μερικες εβδομαδες θα κανω και μια αρχικη παρουσιαση. Ειμαι φοιτητης και μενω στο κεντρο της Αθηνας. Χαρηκα πολυ για την γνωριμια Θανος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Genirous 6 Ιανουαρίου 2008 #2 Share 6 Ιανουαρίου 2008 Καλως ορισες Giggs στο ΑΖ...! Οπως βλεπεις υπαρχουν παρα πολλοι με την ιδια τρελλα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 6 Ιανουαρίου 2008 #3 Share 6 Ιανουαρίου 2008 Καλως Ορισες στην παρέα μας. Περιμένουμε αναλυτική παρουσίαση του ενυδρείου σου και αν χρειαζεσαι βοήθεια, απλά ρώτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 6 Ιανουαρίου 2008 #4 Share 6 Ιανουαρίου 2008 Καλωσόρισες Giggs, στο forum μας!! Περιμένουμε παρουσίαση και πληροφορίες του ενυδρείου σου. Καλή διαμονή και περιήγηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
costas21 6 Ιανουαρίου 2008 #5 Share 6 Ιανουαρίου 2008 Καλός ήρθες και Καλή χρονιά Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiapas 6 Ιανουαρίου 2008 #6 Share 6 Ιανουαρίου 2008 καλωσηλθες ,καλη διασκεδαση στο ΑΖ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giggs 7 Ιανουαρίου 2008 Author #7 Share 7 Ιανουαρίου 2008 Ευχαριστω πολυ παιδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
kouzman 8 Ιανουαρίου 2008 #8 Share 8 Ιανουαρίου 2008 Καλωσόρισες στο Aquazone! Καλή συνέχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος