leon54 4 Ιανουαρίου 2008 #1 Share 4 Ιανουαρίου 2008 Πρόταση για δημοσκόπηση: Ποιος η ποια έχει το μεγαλύτερο ενυδρείο, σε λίτρα φυσικά (καλό θα ήταν μία λεπτομερείς παρουσίαση δηλαδή διαστάσεις ,αγορά η ιδιοκατασκευή, φωτογραφίες κτλ.) Για το δικό μου δεν λέω και πολλά, έχω μόνο 120 λίτρα Αμαζονίου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 5 Ιανουαρίου 2008 #2 Share 5 Ιανουαρίου 2008 Ασε, κοιτα του φιλου jojo εδω !!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojo 5 Ιανουαρίου 2008 #3 Share 5 Ιανουαρίου 2008 Θα απέχω απο την δημοσκόπηση ,για να μην δημιουργήσω πρόβλημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zapetros 5 Ιανουαρίου 2008 #4 Share 5 Ιανουαρίου 2008 παντως του φιλου μας δεν το θεωρω ενυδρειο ποιο πολυ για πελαγος μου κανει Link to comment Share on other sites More sharing options...
rania20062 10 Ιανουαρίου 2008 #5 Share 10 Ιανουαρίου 2008 Θα απέχω απο την δημοσκόπηση ,για να μην δημιουργήσω πρόβλημα... καλα έκανες!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
costas21 10 Ιανουαρίου 2008 #6 Share 10 Ιανουαρίου 2008 Νομίζω πως ποιό ωραία δημοσκόπηση θα ήταν ποιός έχει το πιό μικρό αλλά και σωστό σύστημα από reef μέχρι και γλυκό ή μεσογειακό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rania20062 11 Ιανουαρίου 2008 #7 Share 11 Ιανουαρίου 2008 o costas21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος