Vega 4 Ιανουαρίου 2008 #1 Share 4 Ιανουαρίου 2008 Καλή χρονιά Έχω μια απορία για τη σύγκριση μεταξύ δυο κυκλοφορητών όσον αφορά τη ροη τους. Ο ένας είναι της Hydor o Pico mini pump 1200 (1120 L/h) και ο άλλος της Resun ο SP-1200 (700L/h). Φανταζόμουν ότι ανεξάρτητα από το μέγεθός τους, να είναι και ανάλογη η δύναμη της ροής σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά τους…. αλλά ο Resun έχει σαφώς μεγαλύτερη δύναμη ροής σε σχέση με αυτόν της Hydor παρόλο που έχει τα μισά περίπου λίτρα ανά ώρα !!! Με τι έχει να κάνει αυτό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
olimpiakakias 4 Ιανουαρίου 2008 #2 Share 4 Ιανουαρίου 2008 δεν καταλαβαινω,αμα λεει 12οο λιτρα θα ειναι 12οο λιτρα.μαλλον η ροη του resun ειναι η σου φαινετε πιο συγκεντρωμενη Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 4 Ιανουαρίου 2008 #3 Share 4 Ιανουαρίου 2008 καλή χρονιά .. θα έλεγα όχι resun .. γιατί είναι μπορεί να γίνουν επικίνδυνα .. έχω προσωπική εμπειρία η διάμετρος του στομίου εξόδου είναι σημαντικός παράγοντας για τη ταχύτητα που θα βγάζει το νερό η αντλία Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vega 4 Ιανουαρίου 2008 Author #4 Share 4 Ιανουαρίου 2008 Ναι όντως τώρα που το πρόσεξα το στόμιο του Resun είναι πιο μικρό, αλλά μήπως έχει να κάνει και με τα watt? Για το επικίνδυνα εννοείς τις γνωστές ιστορίες με τα κινέζικα προϊόντα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 4 Ιανουαρίου 2008 #5 Share 4 Ιανουαρίου 2008 ναι νομίζω ότι παίρνεις ρίσκο με τα resun .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος