NAVY 1 Σεπτεμβρίου 2008 #301 Share 1 Σεπτεμβρίου 2008 Η γνώμη μου είναι να φτιάξεις ένα μικρό χώρισμα στην αριστερή πλευρά του ( Α ) διαμερίσματος, και να βάλεις μέσα σφουγγάρι με λίγο ( υαλοβάμβακα ) ωχ… θα μας γράψει στο ποινολόγιο ο diskus fan), μαλλί φίλτρου εννοώ, για να μαζεύει σε πρώτη φάση την βρώμα ( μηχανικός καθαρισμός ). Μετά θα είναι ο χώρος του skimmer, στα μικρά χωρίσματα να βάλεις άνθρακα και μετά αντιφωσφορο. Στο ( Β ) μπορείς να κάνεις ένα μικρό refugium με DSB, και στο ( C ) η αντλία επιστροφής και θα έχεις χώρο να βάλεις και άλγη chaetomorfa Η αντλία επιστροφής θα πρέπει να είναι ανάλογη με τα πόσα λίτρα θα σου κατεβάζει η υπερχείλιση Link to comment Share on other sites More sharing options...
jumaru82 1 Σεπτεμβρίου 2008 Author #302 Share 1 Σεπτεμβρίου 2008 Οταν λες υαλοβαμβακα εννοεις βαμβακι εμπλουτισμενο με γυαλι.... Πλακα κανω εννοειτε!!!!!Θα το κοιταξω αυτο που μου λες Αποστολε απλα περιμενω να παρω τα γυαλια να κολλησω και μετα ακριβως θα δω και θα δεις.... και αν γινετε το κανω με το χωρισμα που λες!Τασο το skimmer ειναι το 9005 της tunze δυστηχως πιανει λιγο χωρο μεσα στο sump!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 1 Σεπτεμβρίου 2008 #303 Share 1 Σεπτεμβρίου 2008 Οι διαστάσεις εννοείται ότι θ’ αλλάξουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
jumaru82 1 Σεπτεμβρίου 2008 Author #304 Share 1 Σεπτεμβρίου 2008 Τι εννοεις οταν λες "εννοειτε οτι θα αλλαξουν οι διαστασεις" δεν εχω καθολου χωρο τιποτα και αυτο απο τα μαλλια το τραβηξα για να το κανω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 2 Σεπτεμβρίου 2008 #305 Share 2 Σεπτεμβρίου 2008 Σε περιμένω να πιούμε μια ρακή, και να ολοκληρώσουμε τα αρχιτεκτονικά μας σχέδια....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jumaru82 8 Σεπτεμβρίου 2008 Author #306 Share 8 Σεπτεμβρίου 2008 (edited) Απλα απιστευτο μετα απο 8 μηνες χτες εβγαλα ενα καβουρα τεραστιο!!Που κρυβοταν το τσογλανακι!!!Ειχε μια μονο δαντανα αλλα ηταν τεραστια!Να δω τι αλλο θα βρω!!! Έγινε επεξεργασία 8 Σεπτεμβρίου 2008 - jumaru82 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 8 Σεπτεμβρίου 2008 #307 Share 8 Σεπτεμβρίου 2008 και γιατί τον έβγαλες ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jumaru82 8 Σεπτεμβρίου 2008 Author #308 Share 8 Σεπτεμβρίου 2008 Τι να τον εκανα δηλαδη?Να τον ταιζα να δω ποσο θα γινοταν...εχω χασει δυο ψαρια απο αγνωστες μεχρι ωρας λογους ειπα μηπως ηταν αυτος ο λογος!Και τα δυο σαν να τα ειχαν ξιμπισει φαινοντουσαν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 9 Σεπτεμβρίου 2008 #309 Share 9 Σεπτεμβρίου 2008 βγάλε το φονιά από το ενυδρείο . . και στείλε τον στο NAVY που τους μαζεύει για τη σαρακοστή Link to comment Share on other sites More sharing options...
jumaru82 23 Σεπτεμβρίου 2008 Author #310 Share 23 Σεπτεμβρίου 2008 (edited) Θα ηθελα πολυ τη γνωμη ολων σας.... http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=20453 Έγινε επεξεργασία 23 Σεπτεμβρίου 2008 - jumaru82 Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 23 Σεπτεμβρίου 2008 #311 Share 23 Σεπτεμβρίου 2008 Αριστη κατασκευη και αφου λες οτι σου δουλευει σωστα σου αξιζουν 1000 μπραβο.Το βιντεακι θα βοηθειση πολυ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 24 Σεπτεμβρίου 2008 #312 Share 24 Σεπτεμβρίου 2008 Μπράβο! Πολύ καλή φαίνεται η κατασκευή σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 24 Σεπτεμβρίου 2008 #313 Share 24 Σεπτεμβρίου 2008 Μπράβο στο νέο μας εφευρέτη :bowdown: Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 24 Σεπτεμβρίου 2008 #314 Share 24 Σεπτεμβρίου 2008 σου αξίζουν πολλά μπράβο ! πρόσεξε λίγο στη κορφή του u σωλήνα να μην μαζεύονται φυσαλίδες Link to comment Share on other sites More sharing options...
geso 24 Σεπτεμβρίου 2008 #315 Share 24 Σεπτεμβρίου 2008 Μπράβο πολύ καλή δουλειά!! Αν έβαζες δυο U σωλήνες δεν θα γινόταν πιο ασφαλές? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jumaru82 24 Σεπτεμβρίου 2008 Author #316 Share 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν αλλαζει η ασφαλεια το μονο που θα αλλαζε θα ηταν τα λιτρα που θα κατεβαινουν!!Αυριο ξεκιναω και το sump ηρθαν τα γυαλια και ειναι ετοιμα για κολλημα!!Θα γινει και εκει εκτενει παρουσιασει!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jumaru82 5 Οκτωβρίου 2008 Author #317 Share 5 Οκτωβρίου 2008 Καλησπερα σε ολους μετα απο 9 μηνες λειτιυργιας επιτελους μπορω να πω οτι εγιναν οι καταλληλες αναβαθμησεις και οτι εχω το ενυδρειο που επιθυμω ετσι ακριβως οπως το φανταζομουν οταν ξεκιναγα αυτο το ταξιδι στο απεραντο αλατι....Εχουμε και λεμε : Προσθηκη 8 κιλων ζωντανου βραχου Ενα σακι ζωντανο αραγωνιτη (8 cm εχει φτασει) Λειτουργια DIY sump (30 LT) Αφαιρεση των εσωτερικων φιλτρων του juwel για περισσοτερο χωρο Και τελος αλλα το καλυτερο καινουργια εσωτερικη διακοσμηση με γεφυρα!!!! Το ενυδρειο τωρα εχει την εικονα αυτη : Για να μπορεσω να στειλω το νερο στο sump χρεισιμοποιηθηκε DIY υπερχειληση : To sump μετα απο πολλες αλλαγες τελικα εχει τη μορφη αυτη(λειπει μονο η chaeto) : Την επιστροφη απο το sump εχει αναλαβει μια 1000λτ eheim η οποια κανει μια χαρα τη δουλεια της για τα λιτρα μου!Σκιμερ παρεμεινε το ιδιο TUNZE 9005 χρησιμοποιηθηκε ακομα μια Koralia nano για να υπαρχει ροη και πισω απο το βραχο!Παραθετω και φωτο απο το υπολοιπο ενυδρειο και τα ζωντανα καθε γνωμη και συμβουλη ειναι παντα δεκτη το ενυδρειο ακομα αναρωνει απο τις ανακαταταξεις γι'αυτο και οι μετρησεις δεν ειναι και οι καλυτερες....ΝΟ3 : 50-100 NO2 : 0.05 PO4 : 0 Cu : 0 Alk : 9.9 Ca : 400 Mg : 1440 Ph: 8.38 ελπιζω να αρχισει να δουλευει ο βραχος και η chaeto γιατι αλλιως με βλεπω για denitrate της seachem για λιγο μεχρι να φυγουν τα πολλα! Φωτο : ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΙΔΙΑΤΕΡΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΟ ΜΕΡΑΚΙ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ HOBBIE ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΕ ΤΟΣΟ ΚΑΤΕ ΜΕ ΠΑΝΤΑ ΟΜΟΡΦΟ!!!! ΑΠΟΣΤΟΛΕ ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ(και ας μην μου ξαναμιλησεις που στο λεω παλι) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jumaru82 5 Οκτωβρίου 2008 Author #318 Share 5 Οκτωβρίου 2008 more..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 5 Οκτωβρίου 2008 #319 Share 5 Οκτωβρίου 2008 Το ενυδρείο το έφτιαξες,….. τα κοραλλακια σου τα έβαλες……. Για κατέβασε και τα νιτρικά σου για να το χαίρεσαι καλύτερα εσύ και τα ψαράκια σου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fake_gio 5 Οκτωβρίου 2008 #320 Share 5 Οκτωβρίου 2008 Πολυ ομορφο και φανταζομαι τα ψαρακια σου θα το χερονται... Αλλα κοραλια δεν θα βαλεις? Του λειπει αυτη η πανδεσια χρωματων... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 6 Οκτωβρίου 2008 #321 Share 6 Οκτωβρίου 2008 Πολύ καλό το αποτέλεσμα!!! Καλή συνέχεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrizakis Nikos 6 Οκτωβρίου 2008 #322 Share 6 Οκτωβρίου 2008 Μπράβο Γιάννη! Όμορφο το αποτέλεσμα! Λίγο αρπαγμένο τον βλέπω τον κύριο κάτω δεξια! Όλα ωραία! Μπράβο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jumaru82 15 Οκτωβρίου 2008 Author #323 Share 15 Οκτωβρίου 2008 Λοιπον καθε βραδι ή σχεδον καθε βραδυ εχω το εξης φαινομενο με την ανεμωνη μου.... Ο μπαμπας της μου λεει να μην ανχονομαι και δεν το κανω αλλα το θεωρω σπανιο σαν θεαμα να κουρνιαζει ετσι στην αμμο!!!Το πρωι ειναι παλι κανονικη!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
filrou 16 Οκτωβρίου 2008 #324 Share 16 Οκτωβρίου 2008 Αυτό το κάνουν συνήθως όταν “Χωνεύουν” πριν αποβάλουν τα υπολείμματα της τροφή τους. Αν την ταΐζεις κάθε μέρα θα σου μεγαλώσει αρκετά γρήγορα (Η δικιά μου έχει διπλασιαστεί σε 1 ½ μήνα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 16 Οκτωβρίου 2008 #325 Share 16 Οκτωβρίου 2008 Χαίρομαι που έκανα καλή επιλογή για την υιοθεσία των παιδιών μου. Μπράβο στους ανάδοχους γονείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος