jumaru82 2 Ιουλίου 2008 Author #251 Share 2 Ιουλίου 2008 .... εχει επισης προστεθει ενα garden eel το οποιο ειναι υπεροχο αλλα ειναι λιγο δυσκολο να το φωτογραφισω ελπιζω να τα καταφερω τις επομενες μερες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasonation 2 Ιουλίου 2008 #252 Share 2 Ιουλίου 2008 to garden eel φοβερο ε?οντοσ φτανει 60εκ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 2 Ιουλίου 2008 #253 Share 2 Ιουλίου 2008 Nαι ειναι ομορφο.Ποιο ειναι?αυτο με τις βουλες spotted?Ειναι δυσκολος χαρακτηρας?τι τρωι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
filrou 2 Ιουλίου 2008 #254 Share 2 Ιουλίου 2008 (edited) Φιλε μου ωραιο το ενυδρειο σου. Την εφηλλια θα την εβγαζα απο το υποστρωμα και θα την εβαζα καπου στον βραχο με μετρια προς χαμηλη ροη νερου. Να σου ζησουν... Έγινε επεξεργασία 2 Ιουλίου 2008 - filrou Link to comment Share on other sites More sharing options...
jumaru82 2 Ιουλίου 2008 Author #255 Share 2 Ιουλίου 2008 (edited) Η εφηλλια θα ειναι εκει μονο για μια μερα ειναι μιας φιλης και περιμενω να περασει να τη παρει! Venom αν ρωτας για το ψαρι λεγεται χελμον και ειναι πολυ δυσκολο δεν θα το επερνα αλλα μου το εκαναν δωρο!!Δεν τρωι τιποτα αλλο παρα μονο απο το βραχο απταισιες και κατεψιγμενη τροφη με το καιρο!!Μεχρι ωρας παει καλα φτου φτου μην το ματιασω!!! Οσο για το garden ειναι αυτο δεν ειναι το δικο μου Έγινε επεξεργασία 2 Ιουλίου 2008 - jumaru82 Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 2 Ιουλίου 2008 #256 Share 2 Ιουλίου 2008 Η εφηλλια θα ειναι εκει μονο για μια μερα ειναι μιας φιλης και περιμενω να περασει να τη παρει! Venom αν ρωτας για το ψαρι λεγεται χελμον και ειναι πολυ δυσκολο δεν θα το επερνα αλλα μου το εκαναν δωρο!!Δεν τρωι τιποτα αλλο παρα μονο απο το βραχο απταισιες και κατεψιγμενη τροφη με το καιρο!!Μεχρι ωρας παει καλα φτου φτου μην το ματιασω!!! Οσο για το garden ειναι αυτο δεν ειναι το δικο μου Ναι,για το ψαρι ρωτησα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jumaru82 3 Ιουλίου 2008 Author #257 Share 3 Ιουλίου 2008 Venom αν ρωτας για το ψαρι λεγεται χελμον και ειναι πολυ δυσκολο δεν θα το επερνα αλλα μου το εκαναν δωρο!! Στο γραφω βρε πιο πανω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jumaru82 5 Ιουλίου 2008 Author #258 Share 5 Ιουλίου 2008 ΟΚ!!!Βρηκα με τι τρελενετε το χελμον μου!!Με τις γαριδες που ριχνω στη ανεμωνη μου!!Υπαρχει προβλημα εκτος απο τα ΝΟ3 να ριχνω μιση στην ανεμωνη και μιση να τρωει το χελμον και τα αλλα που ξιλοτσιμπανε??Thx και σορυ για τις χαζες αποριες μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 5 Ιουλίου 2008 #259 Share 5 Ιουλίου 2008 δηλ πάλι την ίδια ποσότητα θα ρίχνεις … απλά θα τη μοιράζονται περισσότερα στόματα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 5 Ιουλίου 2008 #260 Share 5 Ιουλίου 2008 ΟΚ!!!Βρηκα με τι τρελενετε το χελμον μου!!Με τις γαριδες που ριχνω στη ανεμωνη μου!!Υπαρχει προβλημα εκτος απο τα ΝΟ3 να ριχνω μιση στην ανεμωνη και μιση να τρωει το χελμον και τα αλλα που ξιλοτσιμπανε??Thx και σορυ για τις χαζες αποριες μου! Δεν μου λες Γιάννη, ποιος θα είναι ο χορτασμένος και ποιος ο πεινασμένος στο τέλος ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jumaru82 6 Ιουλίου 2008 Author #261 Share 6 Ιουλίου 2008 ολοι οι καλοι θα τρωνε...Τασο ταιζω μιση γαριδα καθε τρεις μερες την ανεμωνη γιατι ειναι baby ακομα, απλα καθε δυο τρεις μερες θα ριχνω και μια εξτρα και για το χελμον αρα περισσοτερες γαριδες.Προς το παρον παντως τα ΝΟ3 δεν μου ξεφευγουν παρολο το ταισμα που κατω και τη κατεψηγμενη!Εχω μαξ 30 στις δυο εβδομαδες που κανω πλεον 40λτ αλλαγη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PascM 6 Ιουλίου 2008 #262 Share 6 Ιουλίου 2008 Θα έλεγα οτι τα ΝΟ3 πρέπει να τα ρίξεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 6 Ιουλίου 2008 #263 Share 6 Ιουλίου 2008 Jum,βαλε καμμια φωτο με το χελμον.Οταν τρωει μονο το βλεπεις?ειναι ντροπαλος ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jumaru82 6 Ιουλίου 2008 Author #264 Share 6 Ιουλίου 2008 (edited) Οχι το βλεπω αρκετα ηταν ντροπαλο στην αρχη αλλα τωρα ειναι μια χαρα ολο εξω και βολταρη!!Απιθανο ψαρι το εχω ερωτευτη και αν στην αρχη ημουν πολυ ανχομενος με τη πορεια του νομιζω οτι παει μια χαρα!!!Φτου φτου!!!Ουπς και φωτο ξεχασα... Έγινε επεξεργασία 6 Ιουλίου 2008 - jumaru82 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 6 Ιουλίου 2008 #265 Share 6 Ιουλίου 2008 Οχι το βλεπω αρκετα ηταν ντροπαλο στην αρχη αλλα τωρα ειναι μια χαρα ολο εξω και βολταρη!!Απιθανο ψαρι το εχω ερωτευτη και αν στην αρχη ημουν πολυ ανχομενος με τη πορεια του νομιζω οτι παει μια χαρα!!!Φτου φτου!!!Ουπς και φωτο ξεχασα... εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotojohn 6 Ιουλίου 2008 #266 Share 6 Ιουλίου 2008 ειναι πολυ ομορφο φτου φτου Link to comment Share on other sites More sharing options...
jumaru82 10 Ιουλίου 2008 Author #267 Share 10 Ιουλίου 2008 Παιδια δεν ξερω αν το πιστευετε αλλα το χελμον εχει εξελιχτει σε απιστευτο ψαρακι τρωει κυριολεκτικα απο το χερι μου!!!Τρωει απιστευτα πολυ και την πεφτει και στα αλλα οταν του περνουν την τροφη του!Τι να πω εχω τρελαθει με το ψαρι!Ειναι το πιο ζωηρο ειναι συνεχεια εξω και εχει κανει και τα αλλα να βγαινουν μαζι του επιτελους βλεπω τα ψαρια μου στο ενυδρειο!!!Εχω κατενθουσιαστει τελικα ευτυχως που μου το εκαναν εστω και χωρις να ξερουν δωρο γιατι διαφορετικα δεν υπυρχε περιπτωση να το αγοραζα μονος μου με ολα αυτα που γραφονται και ακουγονται και δυστηχως δεν θα ειχα την χαρα που εχω τωρα βλεποντας το να αντιδρα ετσι φτου του φτου του!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
arficb 10 Ιουλίου 2008 #268 Share 10 Ιουλίου 2008 Να τον χαίρεσαι!!! Αντε με ολα αυτά να ξεφοβηθούμε και οι υπόλοιποι...Μπράβο για το κοινωνικότατο ψαρακι σου!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 10 Ιουλίου 2008 #269 Share 10 Ιουλίου 2008 Στο τέλος βλέπω να το ματιάζεις μοναχός σου....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 10 Ιουλίου 2008 #270 Share 10 Ιουλίου 2008 δεν είναι chelmon .. ψαξ’το καλύτερα .. μάλλον κρύβεται μέσα του εξωγήινο πλάσμα που θέλει να εισβάλει στο ενυδρείο σου .. από το Σείριο ίσος ..έχε το νου σου .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jumaru82 11 Ιουλίου 2008 Author #271 Share 11 Ιουλίου 2008 Salt σοβαρα μιλας παιζει.... παντως το ξερω οτι ειναι δυσκολο να το πιστεψει οποισδηποτε γι'αυτο και ετοιμαζω επιχειρηση viδeo την ωρα που τρωει απο την χειρα μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
filrou 11 Ιουλίου 2008 #272 Share 11 Ιουλίου 2008 Η εφηλλια θα ειναι εκει μονο για μια μερα ειναι μιας φιλης και περιμενω να περασει να τη παρει!Venom αν ρωτας για το ψαρι λεγεται χελμον και ειναι πολυ δυσκολο δεν θα το επερνα αλλα μου το εκαναν δωρο!!Δεν τρωι τιποτα αλλο παρα μονο απο το βραχο απταισιες και κατεψιγμενη τροφη με το καιρο!!Μεχρι ωρας παει καλα φτου φτου μην το ματιασω!!! Οσο για το garden ειναι αυτο δεν ειναι το δικο μου Το Garden δεν θελει πολυ βαθυ υποστρωμα ? Μπορουμε να εχουμε ενα με 10-12 cm μονο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jumaru82 13 Ιουλίου 2008 Author #273 Share 13 Ιουλίου 2008 Ειναι γεγονος το video του alien chelmon ειναι uploaded και περιμενοι τα commet σας!!! !!! Να προσθεσω οτι η βιντεοσκοπηση εγινε μπροστα σε 3 ατομα!!Το ψαρι δεν καταλαβαινει τιποτα!!!Α!!!Και να ζητησω προκαταβολικα συγγνωμη για τον ηχο!@!! :bigemo_harabe_net-179: link : Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 13 Ιουλίου 2008 #274 Share 13 Ιουλίου 2008 έχει διάθεση για ζωή αυτό το ψάρι .. πολύ καλό ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 14 Ιουλίου 2008 #275 Share 14 Ιουλίου 2008 Φτού φτού!!! Να τον χαίρεσαι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος