Torm 27 Δεκεμβρίου 2005 #1 Share 27 Δεκεμβρίου 2005 Μπορεί παρακαλώ κάποιος να μου αναγνωρίσει το μοντέλο της photo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 27 Δεκεμβρίου 2005 #2 Share 27 Δεκεμβρίου 2005 Τί μέγεθος έχει περίπου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Torm 28 Δεκεμβρίου 2005 Author #3 Share 28 Δεκεμβρίου 2005 20 εκατοστά περίπου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 28 Δεκεμβρίου 2005 #4 Share 28 Δεκεμβρίου 2005 Μου φένεται σάν Oligancistrus sp. (L086) αλλά πρέπει να συμβουλευτώ τα τεφτέρια μου και θα επανέλθω..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIN 28 Δεκεμβρίου 2005 #5 Share 28 Δεκεμβρίου 2005 Επ τι έγινε Νικολάκι πήραμε και άλλο πλεκάκι ..... να υποθέσω πως θα πάρω το παιδί το άπαιχτο το τοσοδούλι εγώ να χαίρομαι απο τώρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Torm 28 Δεκεμβρίου 2005 Author #6 Share 28 Δεκεμβρίου 2005 Μου φένεται σάν Oligancistrus sp. (L086) αλλά πρέπει να συμβουλευτώ τα τεφτέρια μου και θα επανέλθω..... 8206[/snapback] Σε αναμονή επιβεβαίωσης Δημήτρη.. Μην κάνεις χαρές Τζίνια. Ο κούκλος της photo δεν είναι δικός μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 28 Δεκεμβρίου 2005 #7 Share 28 Δεκεμβρίου 2005 Το ψάρι σίγουρα ανοίκει στα 'Ancistrinae' και πιθανός να είναι L086 όπως είπα αλλά για σίγουρη αναγνώριση χρειάζεται καλύτερη φωτό και φωτό του στόματος άν είναι δυνατό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caesars 10 Ιανουαρίου 2006 #8 Share 10 Ιανουαρίου 2006 Το ψάρι σίγουρα ανοίκει στα 'Ancistrinae' και πιθανός να είναι L086 όπως είπα αλλά για σίγουρη αναγνώριση χρειάζεται καλύτερη φωτό και φωτό του στόματος άν είναι δυνατό... 8230[/snapback] Εμενα γιατι μου φαινεται για L110? Θελουμε σιγουρα κοντινη φωτο απο στοματακι, πλαινα πτερυγια και ουρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος