bobouras 31 Δεκεμβρίου 2007 #1 Share 31 Δεκεμβρίου 2007 Έχω διαβάσει σε κάποιο περιοδικό, ότι μπορώ να χρησιμοποιήσω το κέλυφος της καρύδας (αφού καθαριστεί από την ψίχα και πλυθεί καλά) σαν κρυψώνα για τα ψάρια βυθού, ισχύει κάτι τέτοιο; Εύχομαι σε όλους καλή χρονιά και επιτέλους ας εκπληρωθούν οι επιθυμίες το 2008. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maikl 31 Δεκεμβρίου 2007 #2 Share 31 Δεκεμβρίου 2007 Έχω διαβάσει σε κάποιο περιοδικό, ότι μπορώ να χρησιμοποιήσω το κέλυφος της καρύδας (αφού καθαριστεί από την ψίχα και πλυθεί καλά) σαν κρυψώνα για τα ψάρια βυθού, ισχύει κάτι τέτοιο; Εύχομαι σε όλους καλή χρονιά και επιτέλους ας εκπληρωθούν οι επιθυμίες το 2008. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stav 31 Δεκεμβρίου 2007 #3 Share 31 Δεκεμβρίου 2007 Έχω διαβάσει σε κάποιο περιοδικό, ότι μπορώ να χρησιμοποιήσω το κέλυφος της καρύδας (αφού καθαριστεί από την ψίχα και πλυθεί καλά) σαν κρυψώνα για τα ψάρια βυθού, ισχύει κάτι τέτοιο; Εύχομαι σε όλους καλή χρονιά και επιτέλους ας εκπληρωθούν οι επιθυμίες το 2008. Ναι ειναι σωστο,καλη χρονια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
miltosbitoulis2 31 Δεκεμβρίου 2007 #4 Share 31 Δεκεμβρίου 2007 Δες αυτό: http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=11440 Καλή Χρονιά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
poseidon11 31 Δεκεμβρίου 2007 #5 Share 31 Δεκεμβρίου 2007 Πολύ καλή, έξυπνη και πάνω απ'όλα φυσική λύση. Νομίζω πως θα το δοκιμάσω. Καλή Πρωτοχρονιά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος