afterman 29 Δεκεμβρίου 2007 #1 Share 29 Δεκεμβρίου 2007 ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ! Ασχολουμε με το χομπι αυτο αρκετα χρονια. Ξεκινησα με "guppy" και ενα μικρο ενυδρειο , οπως οι περισσοτεροι. Τωρα εχω ενα διακοσαρι με αγγελοψαρα κ.α , και ζωντανα φυτα που μου αρεσουν πολυ. Εχω γραψει ειδη ενα θεμα...ερωτηση ("γεννησαν τα αγγελοψαρα") , και πηρα τις απαντησεις που μου ηταν πολυ χρησιμες.Σας ευχαριστω . Η "σελιδα" σας ειναι πολυ ενδιαφερουσα και ενημερωτικη. Τα λεμε........ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 29 Δεκεμβρίου 2007 #2 Share 29 Δεκεμβρίου 2007 ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ και σε σενα φιλε μου....!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Genirous 29 Δεκεμβρίου 2007 #3 Share 29 Δεκεμβρίου 2007 Καλώς όρισες στο ΑΖ afterman...! Καλή χρονιά και καλά...μωρά αγγελόψαρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
costas21 29 Δεκεμβρίου 2007 #4 Share 29 Δεκεμβρίου 2007 Καλός όρισες φίλε μου και χρόνια πολλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiapas 29 Δεκεμβρίου 2007 #5 Share 29 Δεκεμβρίου 2007 καλωσορισες φιλε μου καλη διαμονη Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartman 30 Δεκεμβρίου 2007 #6 Share 30 Δεκεμβρίου 2007 Καλωστον φιλο ... Καλη διαμονη να εχεις στο ΑΖ .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
afterman 30 Δεκεμβρίου 2007 Author #7 Share 30 Δεκεμβρίου 2007 Σας ευχαριστω ολους για της ευχες και καλη χρονια 2008. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 31 Δεκεμβρίου 2007 #8 Share 31 Δεκεμβρίου 2007 Καλώς όρισες στο forum μας και Χρόνια Πολλά!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
basilis 31 Δεκεμβρίου 2007 #9 Share 31 Δεκεμβρίου 2007 Καλώς ήρθες καλή διαμονή και καλό διάβασα. Α! το ξέχασα... Και καλή χρονιά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kouzman 3 Ιανουαρίου 2008 #10 Share 3 Ιανουαρίου 2008 Καλωσόρισες στο Aquazone! Καλή συνέχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος