x-trinit 27 Δεκεμβρίου 2007 #1 Share 27 Δεκεμβρίου 2007 εχω 3 gourami 2 γατοψαρα και 1 πλακοστομο σκεφτομαι να δωσω το 1 gourami.αμα το δωσω γινεται?? να βαλω ενα ζευγαρι γκαμπι?? αν οχι μποριτε να μου προτινετε ενα ζευγαρι ψαριων?? (50 λιτρα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MARIOSAFRICANOS 27 Δεκεμβρίου 2007 #2 Share 27 Δεκεμβρίου 2007 εχω 3 gourami 2 γατοψαρα και 1 πλακοστομο σκεφτομαι να δωσω το 1 gourami.αμα το δωσω γινεται?? να βαλω ενα ζευγαρι γκαμπι?? αν οχι μποριτε να μου προτινετε ενα ζευγαρι ψαριων?? (50 λιτρα) Τα γκαμπι πρεπει να ειναι 1 αρσενικο και 3-4 θηλυκα .Δεν λες τη SETAP εχεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
x-trinit 28 Δεκεμβρίου 2007 Author #3 Share 28 Δεκεμβρίου 2007 δηλαδη δεν γινεται να μπουν μονο 2 γκαμπι???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MARIOSAFRICANOS 28 Δεκεμβρίου 2007 #4 Share 28 Δεκεμβρίου 2007 δηλαδη δεν γινεται να μπουν μονο 2 γκαμπι???? Αν βαλεις 1 αρ. και 1 θυλ. μονο απο την προσπαθεια για ζευγαρομα το θυλ. μαλον θα πεθανει απο στρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
x-trinit 29 Δεκεμβρίου 2007 Author #5 Share 29 Δεκεμβρίου 2007 τι ψαρι μπορω να βαλω??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MARIOSAFRICANOS 29 Δεκεμβρίου 2007 #6 Share 29 Δεκεμβρίου 2007 1)Πρεπει να πεις τι φιλτρο εχεις. 2)Ποσα καθαρα λιτρα ειναι το ενυδρειο σου (50)? 3)Αν ειναι μικτα τα λιτρα που λες εγω λεω να μην βαλεις αλλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
x-trinit 30 Δεκεμβρίου 2007 Author #7 Share 30 Δεκεμβρίου 2007 μαλλον δεν θα βαλω αλλα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος