Β@ΣΙΛΗΣ 25 Δεκεμβρίου 2007 #1 Share 25 Δεκεμβρίου 2007 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΑΡΧΑΡΙΟΣ ΧΟΜΠΙΣΤΑΣ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΑ ΕΝΥΔΡΕΙΑ ΑΝ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΑΥΤΑ(ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΩ ΟΜΩΣ, ΕΧΩ ΠΙΣΜΑ)!! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΟΥ ΛΥΣΕΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΡΕΙΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΩ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΜΕΝΑ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquamania 25 Δεκεμβρίου 2007 #2 Share 25 Δεκεμβρίου 2007 καλως ηρθες και χρονια πολλα.καλη συνεχεια και εδω ημαστε για τις αποριες σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiapas 25 Δεκεμβρίου 2007 #3 Share 25 Δεκεμβρίου 2007 καλησπερα και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ καλως ηλθες στην παρεα του ΑΖ Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 25 Δεκεμβρίου 2007 #4 Share 25 Δεκεμβρίου 2007 καλως ηρθες φιλε μου και καλες γιορτες..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 25 Δεκεμβρίου 2007 #5 Share 25 Δεκεμβρίου 2007 χρονια πολλα κ να εισαι σιγουρος οτι εισαι στο καταλληλο μερος ωστε να γνωρισεις πολλους τρελους με τα ενυδρεια!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iogi 25 Δεκεμβρίου 2007 #6 Share 25 Δεκεμβρίου 2007 Καλώς ήρθες και καλές γιορτές! Link to comment Share on other sites More sharing options...
costas21 25 Δεκεμβρίου 2007 #7 Share 25 Δεκεμβρίου 2007 Καλός όρισες φίλε μου χρόνια πολλά και καλά με υγεία... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kouzman 27 Δεκεμβρίου 2007 #8 Share 27 Δεκεμβρίου 2007 Καλωσόρισες στο Aquazone! Καλή συνέχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartman 30 Δεκεμβρίου 2007 #9 Share 30 Δεκεμβρίου 2007 Καλωστον φιλο ... Καλη διαμονη στο ΑΖ ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος