x-trinit 23 Δεκεμβρίου 2007 #1 Share 23 Δεκεμβρίου 2007 gia sas!! prin mia vdomada katharisa to enidrio mou.oute 5 meres den perasan ke to nero egine tholo ke mirizi episis sta tzamia ehi dimiourgithi mia aspri glitsa.ti prepi na kano??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiapas 23 Δεκεμβρίου 2007 #2 Share 23 Δεκεμβρίου 2007 καλημερα.... οταν λες -καθαρισα το ενυδρειο- τι εννοεις ? δωσε περισσοτερα στοιχεια για να μπορουν να σε βοηθησουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
x-trinit 23 Δεκεμβρίου 2007 Author #3 Share 23 Δεκεμβρίου 2007 otan leo katherisa enoo pos adiasa olo enidrio (ta evgala ola) ke to eplina Link to comment Share on other sites More sharing options...
poseidon11 24 Δεκεμβρίου 2007 #4 Share 24 Δεκεμβρίου 2007 Για αρχή, προσπάθησε να γράφεις πεζά ελληνικά. Αυτό το ''καθάρισμα'' το έκανες όσο λειτουργούσε το ενυδρείο σου με ψάρια κτλ? Τι βυθό έχεις στο ενυδρείο σου? Δλδ Χαλίκι, άμμο? Εάν ξεκινάς τώρα να ΄δουλεύεις΄ το ενυδρείο, νομίζω πως δεν θα πρέπει να σε ανυσηχεί αυτή η θολούρα στο νερό, γιατί φεύγει σε 1-2 μέρες, αν όχι...τότε υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
x-trinit 24 Δεκεμβρίου 2007 Author #5 Share 24 Δεκεμβρίου 2007 ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΤΟ ΕΝΥΔΡΙΟ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΖΑ.ΤΑ ΕΙΧΑ ΒΓΑΛΕΙ ΟΛΑ(ΨΑΡΙΑ,ΔΙΑΚΟΣΜΙΤΙΚΑ)ΚΑΤΟ ΕΧΩ ΣΤΡΟΜΕΝΟ ΧΑΛΙΚΙ.ΚΑΙ Η ΘΟΛΟΥΡΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 24 Δεκεμβρίου 2007 #6 Share 24 Δεκεμβρίου 2007 κατ'αρχας φιλε μου μην φωναζεις..(αυτο δειχνουν τα κεφαλαια..). το ενυδρειο σου ποσο καιρο ετρεχε πριν το πλυνεις,και στο πλυσιμο πως επλυνες το0 φιλτρο σου(το οποιο ειναι..??). φοβαμαι μηπως και εχεις αστρωτο ενυδρειο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος