red_belly 21 Δεκεμβρίου 2007 #1 Share 21 Δεκεμβρίου 2007 απεκτησα πολυ προσφατα ενα red belly κ παρατηρησα οτι μασαει πετρες κ τις φτυνει.ειναι κατι ανυσυχητικο?ελπιζω η ερωτηση να μην ειναι τελειως ακυρη απλα δεν εχω ξαναασχοληθει με to θεμα κ καποια πραγματα με προβληματιζουν.επισης πειτε μου ποσο περιπου πρεπει να τρωει την ημερα.ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
mahites9 21 Δεκεμβρίου 2007 #2 Share 21 Δεκεμβρίου 2007 φίλε μην ανησυχείς καθόλου, αυτό είναι κάτι πολύ συνηθισμένο και τα δικά μου το κάνουν..... όσο για την τροφή καταρχήν πόσα έχεις και σε τι μεγέθους ενυδρείο???μόνα τους ή όχι??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
red_belly 21 Δεκεμβρίου 2007 Author #3 Share 21 Δεκεμβρίου 2007 1 εχω γυρω στα 5-6cm.το ενυδρειο ειναι 60 λιτρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
red_belly 21 Δεκεμβρίου 2007 Author #4 Share 21 Δεκεμβρίου 2007 παρεπιμπτωντως εκανα λαθος οταν εφτιαχνα το profile μου κ επελεξα ανδρας αντι για γυναικα.ουπς... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος