GFON 22 Δεκεμβρίου 2005 #1 Share 22 Δεκεμβρίου 2005 (edited) Λοιπον η ιστορια εχει ως εξης.... Ειχα παρει εν ζευγαρι ραμιρεζ τα οποια τα εβαλα πριν αρκετο καιρο στο ενυδρειο μου και τα πηγαιναν περιφημα , ηταν συνεχεια παρεα χωρις ιχνος αντιπαραθεσης. Μετα απο λιγες ημερες το ενα το αρσενικο, κατα την εκτιμηση μου, μας αφησε χρονους . Ετσι ειπα να το ζευγαρωσω ξανα και πηρα ενα αρσενικο. Το θεμα ειναι οτι δεν τα πανε καλα, οταν δει το ενα δει το αλλο το κυνηγαει.... και ρωτω εγω τωρα, απλα δεν τα βρηκαν ή εκανα λαθος στο διαχωρισμο τους και εχω 2 ιδια φυλου???? Ριξτε μια ματια και πειτε μου την γνωμη σας... Έγινε επεξεργασία 22 Δεκεμβρίου 2005 - GFON Link to comment Share on other sites More sharing options...
neon 22 Δεκεμβρίου 2005 #2 Share 22 Δεκεμβρίου 2005 Εκ πρώτης όψεως φαίνονταιι αρσενικά. Αν μπορείς βάλε λίγο καλύτερες φωτογραφίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThDam 24 Δεκεμβρίου 2005 #3 Share 24 Δεκεμβρίου 2005 Στην πρώτη φωτογραφία, το αριστερά κάτω είναι αρσενικό. Για το άλλο και για τις υπόλοιπες φωτογραφίες δεν μπορώ να σου πω με βεβαιότητα. Βγάλε λίγο καλύτερες φωτογραφίες όπως σου είπε και ο neon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 24 Δεκεμβρίου 2005 #4 Share 24 Δεκεμβρίου 2005 Με κάθε επιφύλαξη μιας και οι photo δεν είναι εντελώς καθαρές θα έλεγα και εγώ ότι μιλάμε για δυο αρσενικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GFON 27 Δεκεμβρίου 2005 Author #5 Share 27 Δεκεμβρίου 2005 (edited) Καποιες φωτογραφιες που θα βοηθησουν περισσοτερο. Επισης σαν πληροφορια να σας πω οτι το καθε ενα εχει ορισει περιοχη στο ενυδρειο,ενα αριστερα ενα δεξια. Η 1 & 2 ειναι το ενα , και 3 & 4 το αλλο. Έγινε επεξεργασία 27 Δεκεμβρίου 2005 - GFON Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThDam 27 Δεκεμβρίου 2005 #6 Share 27 Δεκεμβρίου 2005 Έχεις δύο ωραιότατα αρσενικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
south 26 Ιανουαρίου 2006 #7 Share 26 Ιανουαρίου 2006 Δυστυχώς κατά 99,9% έχεις 2 αρσενικά ραμιρεζάκια , πρέπει να αρχίσεις να ψάχνεις για θηλυκά ,(με κόκκινο στην κοιλιά…) Link to comment Share on other sites More sharing options...
PPAP 26 Ιανουαρίου 2006 #8 Share 26 Ιανουαρίου 2006 συμφωνω και με τους 2 παραπανω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος