miltosbitoulis2 20 Απριλίου 2008 #26 Share 20 Απριλίου 2008 Όλα τα λεφτά είναι φίλε....!!!! Μπορείς να μου πεις ποιο είδος είναι γιατί είμαι λίγο άσχετος? (οι μικρές τανγκανίκες είναι απ' τις αγαπημένες μου κιχλίδες ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gohn1990 20 Απριλίου 2008 #27 Share 20 Απριλίου 2008 πανεμορφο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulos 20 Απριλίου 2008 #28 Share 20 Απριλίου 2008 τελειο μπορεις να μας δωσεις μερικα στοιχεια για το ενυδρειο σου ; προκειται να ετοιμασω και εγω ενα και θελω πληροφοριες Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 20 Απριλίου 2008 Author #29 Share 20 Απριλίου 2008 Όλα τα λεφτά είναι φίλε....!!!! Μπορείς να μου πεις ποιο είδος είναι γιατί είμαι λίγο άσχετος? (οι μικρές τανγκανίκες είναι απ' τις αγαπημένες μου κιχλίδες ) Σ' ευχαριστώ Μίλτο! Τα ψαράκια λέγονται Neolambrologus multifasciatus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 20 Απριλίου 2008 Author #30 Share 20 Απριλίου 2008 τελειο μπορεις να μας δωσεις μερικα στοιχεια για το ενυδρειο σου ; προκειται να ετοιμασω και εγω ενα και θελω πληροφοριες Ρίξε ένα μάτι εδώ και για όποιες απορίες ευχαρίστως ξαναμιλάμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος