ΖΕΤΑ 19 Δεκεμβρίου 2007 #1 Share 19 Δεκεμβρίου 2007 γεια σασ μολισ εκανα εγραφη στο forum σασ ειμαι αρχαρια ιδιοκτητρια ενυδρειου κοινωνικου στα 160 λιτρα με αρκετα ψαρια. εχω μερικα guppies αλλα δεν εχουν γεννησει ακομα οι guppines μου που τισ εχω σε γεννιστρεσ εδω και 20 ημερεσ περιπου πωσ μπορω να δω εαν ειναι η οχι εγυοσ ? με το αλατι που διαβασα στο φορουμ οτι και καλα τηα επιταγχυνει την γεννα ισχυει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 19 Δεκεμβρίου 2007 #2 Share 19 Δεκεμβρίου 2007 : με το αλατι που διαβασα στο φορουμ οτι και καλα τηα επιταγχυνει την γεννα ισχυει? καλως ηρθες στην ομορφη μας παρεα.αυτο παλι που το διαβασες..??? το αλατι κανει καλο στα βραγχια των ψαριων γιατι ως γνωστον τα γκαπις στο φυσικο τους περιβαλλον ζουνε σε νερα σχεδον υφαλμηρα... οσο για τις γεννες μην βιαζεσαι και ασε τη φυση να κανει το εργο της... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiapas 19 Δεκεμβρίου 2007 #3 Share 19 Δεκεμβρίου 2007 καλωσηλθες, καλη διαμονη και καλη διασκεδαση Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 19 Δεκεμβρίου 2007 #4 Share 19 Δεκεμβρίου 2007 γεια σου ζετα. απο την εμπειρεια μου πιστευω οτι ειναι καλυτερα να της αφησεις στο ενυδρειο αφου πρωτα βαλεις μερικα φυτα. τα μικρουλια που θα γεννηθουν θα μπορουν να κρυφτουν εκει τις πρωτες δυσκολες μερες της ζωουλας τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Genirous 20 Δεκεμβρίου 2007 #5 Share 20 Δεκεμβρίου 2007 Καλώς όρισες Ζέτα στο ΑΖ...!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos 20 Δεκεμβρίου 2007 #6 Share 20 Δεκεμβρίου 2007 καλως ηρθες στην ομορφη μας παρεα. αυτο παλι που το διαβασες..??? το αλατι κανει καλο στα βραγχια των ψαριων γιατι ως γνωστον τα γκαπις στο φυσικο τους περιβαλλον ζουνε σε νερα σχεδον υφαλμηρα... οσο για τις γεννες μην βιαζεσαι και ασε τη φυση να κανει το εργο της... Κι αυτο σημαινει βγαλτες απο τις γενηστρες,περα απο το στρες που διμιουρεις στα ψαρια δεν βοηθαει ουσιαστηκα σε τιποτα. Καλως ηρθες στο ΑΖ,σου ευχομαι καλη διαμονη κι οτι απορειες εχεις θα προσπαθησουμε να τις λυσουμε!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 20 Δεκεμβρίου 2007 #7 Share 20 Δεκεμβρίου 2007 Καλώς ήρθες Θα πρέπει να μην αφήνεις για τόσο μεγάλο διάστημα το ψάρι στην γεννηστρα,........θα έχεις αντίθετα αποτελέσματα . Στην κατηγορία για ζωοτόκα θα βρεις αρκετή ύλη για τα ψαράκια σου. Καλό διάβασμα και καλή συνέχεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
kouzman 21 Δεκεμβρίου 2007 #8 Share 21 Δεκεμβρίου 2007 Καλωσόρισες στο Aquazone! Καλή συνέχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 21 Δεκεμβρίου 2007 #9 Share 21 Δεκεμβρίου 2007 Καλώς ήρθες στο φόρουμ μας και καλά να περάσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iogi 22 Δεκεμβρίου 2007 #10 Share 22 Δεκεμβρίου 2007 Καλώς ήρθες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος