Xristis 17 Δεκεμβρίου 2007 #1 Share 17 Δεκεμβρίου 2007 Αρχάριος, αν κι είχα ένα ενυδρείο 20 lt με τροπικά για 3 χρόνια με επιτυχία, αλλά αυτό μάλλον ωφείλεται στην υπομονή και το ένστικτο επιβιώσης των ψαριών μου παρα στις δικές μου ικανότητες.... Πες πες κατάφερα την γυναίκα μου να πάρω ένα μεγαλύτερο πριν κανενα μήνα και είμαι όλη μέρα μπροστά του.Η γυναίκα μου τώρα σκέφτεται σοβαρά το διαζύγιο κι εγω τα επόμενα ψαράκια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 17 Δεκεμβρίου 2007 #2 Share 17 Δεκεμβρίου 2007 Καλώς ήρθες στο φόρουμ φίλε. Όσο για την γυναίκα κάτι θα βρεις να την γλυκάνεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiapas 17 Δεκεμβρίου 2007 #3 Share 17 Δεκεμβρίου 2007 καλως ορισες .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaBoy 17 Δεκεμβρίου 2007 #4 Share 17 Δεκεμβρίου 2007 Καλωςηρθες!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
costas21 17 Δεκεμβρίου 2007 #5 Share 17 Δεκεμβρίου 2007 Καλός όρισες φίλε μου δυστηχώς 'ετσι έχουν τα πράγματα με τις γυναίκες και η δικιά μου το ίδιο,της άρεσε η ιδέα του ενυδρείου αλλά απο τότε που το πήραμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kouzman 18 Δεκεμβρίου 2007 #6 Share 18 Δεκεμβρίου 2007 Καλωσόρισες στο Aquazone! Καλή συνέχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iogi 18 Δεκεμβρίου 2007 #7 Share 18 Δεκεμβρίου 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νίκος_Κρικ 20 Δεκεμβρίου 2007 #8 Share 20 Δεκεμβρίου 2007 welcome και απο εμενα.Την γυναικα καποια στιγμη την βαργιεσαι.το ενυδρειο ποτε.χααχαχαχα πλακα κανω.Καλη συνεχεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος