nkiarita 17 Δεκεμβρίου 2007 #1 Share 17 Δεκεμβρίου 2007 Σημερα το πρωι ενω προσπαθουσα να βγαλω το μονομαχο μου απο το ενυδρειο για να το καθαρισω τραυματισα την ουρα του. Κοπηκε ενα τμημα της (οχι πολυ μεγαλο). Στεναχωρηθηκα και θα ηθελα να μου πειτε εαν υπαρχει περιπτωση να αναπτυξει fin rot. Σε ποσο χρονο θα επανελθει στο φυσιολογικο η ουρα του? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIN 17 Δεκεμβρίου 2007 #2 Share 17 Δεκεμβρίου 2007 Μπορει να παθει καποια μολυνσουλα αλλα αν εχεις το νερακι του καθαρο δεν θα υπαρξει κανενα προβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
nkiarita 17 Δεκεμβρίου 2007 Author #3 Share 17 Δεκεμβρίου 2007 Το σκέφτηκα για πιθανή μόλυνση και έριξα ενυδρειακό αλάτι προληπτικά. Ελπίζω σύντομα να γεμίσει η ουρά του και να πάνε όλα καλά! Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iogi 18 Δεκεμβρίου 2007 #4 Share 18 Δεκεμβρίου 2007 Μπορείς επίσης να βάλεις Melafix της API Link to comment Share on other sites More sharing options...
nkiarita 18 Δεκεμβρίου 2007 Author #5 Share 18 Δεκεμβρίου 2007 Βασικά έλεγα να μην του ρίξω φάρμακο ακόμη. Ελπίζω ότι το αλατάκι θα κάνει τη δουλειά του καθώς και οι βιταμίνες που του έριξα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 18 Δεκεμβρίου 2007 #6 Share 18 Δεκεμβρίου 2007 Το Melafix δεν είναι και τόσο "φάρμακο". Είναι πολύ ήπιο και το χρησιμοποιούμε σχεδόν "δια πάσαν νόσον και πάσαν...." Δεν μας λες λίγα περισσότερα για το ενυδρείο και τις συνθήκες που εχεις τον μονομάχο σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nkiarita 18 Δεκεμβρίου 2007 Author #7 Share 18 Δεκεμβρίου 2007 Τον μονομάχο τον έχω σε 10lt με μικρό φιλτράκι με μια ρίζα μονοπάνι όπου πάνω της υπάρχει μια anubia nana. Το ενυδρειάκι το φωτίζω με λάμπα φθορίου στα 6W η οποία βρίσκεται εκτός ενυδρείου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nkiarita 18 Δεκεμβρίου 2007 Author #8 Share 18 Δεκεμβρίου 2007 Η ρίζα είναι μοπάνι. Λόγω ταχύτητας εγινε το λάθος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος