katerinan 16 Δεκεμβρίου 2007 #1 Share 16 Δεκεμβρίου 2007 Καλησπέρα.Hemianthus callitrichoides ''Cuba''. Είμαι αρχάρια αλλά είναι το αγαπημένο μου φυτό.Το ενυδρείο μου είναι περίπου 1 μήνα και υπάρχουν τα εξείς φυτά: * Rotala rotundifolia * Limnophila aquatica * Egeria densa tropische * Anubias barteri var. nana petite δεμένη σε ρίζα * Crinum calamistratum * Νymphaea lotus (zenkeri) * Αlternanthera reineckil Υπάρχει παροχή CO2 και πολύ δυνατός φωτισμός. Να τολμήσω να φυτέψω Cuba; Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 16 Δεκεμβρίου 2007 #2 Share 16 Δεκεμβρίου 2007 ναι,να τολμησεις..!!! αλλα για να το θεσω καλυτερα,να την αφησεις για αρκετο διαστημα να ξαπλωσει στην επιφανεια σου,να παρει τα πανω της και μετα το τολμας ,με τη βοηθεια ισως μιας σιτας που θα την κρατησει εκει που την θελεις....!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
katerinan 16 Δεκεμβρίου 2007 Author #3 Share 16 Δεκεμβρίου 2007 ναι,να τολμησεις..!!! αλλα για να το θεσω καλυτερα,να την αφησεις για αρκετο διαστημα να ξαπλωσει στην επιφανεια σου,να παρει τα πανω της και μετα το τολμας ,με τη βοηθεια ισως μιας σιτας που θα την κρατησει εκει που την θελεις....!!! Yes yes yes αλλά δεν κατάλαβα πώς πρέπει να το κάνω . Μπορείς να μου πεις περισσότερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
iogi 17 Δεκεμβρίου 2007 #4 Share 17 Δεκεμβρίου 2007 http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=12141 Ωραίο φυτό, εμένα δυστυχώς δεν μου έπιασε Link to comment Share on other sites More sharing options...
lasal 22 Δεκεμβρίου 2007 #5 Share 22 Δεκεμβρίου 2007 αλλά δεν κατάλαβα πώς πρέπει να το κάνω . Φύτεψε το κατα αυτόν τον τρόπο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος