katerinan 15 Δεκεμβρίου 2007 #1 Share 15 Δεκεμβρίου 2007 Τα μωρά molly είναι ενός μήνα. Μέχρι σήμερα ήταν σε γεννήστρα (ύφασμα) που έγινε καφέ από άλγη. Πριν 3 μέρες έβαλα λίγα κλαδέματα και σήμερα άφησα τα ψαράκια. Υπάρχουν λεκέδες από καφέ άλγη στα τζάμια. Ερωτήσεις: Τα υλικά του φίλτρου είναι πατέντα του pet shop γιατί δεν υπήρχαν τα δικά του. Είναι σωστά? (φωτο) Τι πρέπει να κάνω για τα μωρά μου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos 15 Δεκεμβρίου 2007 #2 Share 15 Δεκεμβρίου 2007 Απο οτι βλεπω εχει ενα μικρο δοχειο σουμπστρατ ενω ακομη ενα ακομη βιολογικο υλικο που μιαζει με μακαρονι.απο σφουγγαρια δεν νομιζω να εβαλε τιποτα μια και ο χωρος ειναι περορισμενη,Και τελος επανω εχει βλει υαλοβαμβακακα.Για βιολογικο φιλτρο Εγω το θεωρω πρωτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
katerinan 16 Δεκεμβρίου 2007 Author #3 Share 16 Δεκεμβρίου 2007 Απο οτι βλεπω εχει ενα μικρο δοχειο σουμπστρατ ενω ακομη ενα ακομη βιολογικο υλικο που μιαζει με μακαρονι.απο σφουγγαρια δεν νομιζω να εβαλε τιποτα μια και ο χωρος ειναι περορισμενη,Και τελος επανω εχει βλει υαλοβαμβακακα.Για βιολογικο φιλτρο Εγω το θεωρω πρωτο. Τι είναι σουμπστρατ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 16 Δεκεμβρίου 2007 #4 Share 16 Δεκεμβρίου 2007 Τι είναι σουμπστρατ? μαρκα βιολογικου υλικου.** το καφετισμα ειναι φυσιολογικο σε σχετικα νεα ενυδρεια...οπως ηρθε,και με αλλαγες νερου,θα φυγει απο μονο του.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stav 17 Δεκεμβρίου 2007 #5 Share 17 Δεκεμβρίου 2007 . Υπάρχουν λεκέδες από καφέ άλγη στα τζάμια. Μπορεις να τους καθαρισεις μ' ενα μαλακο σφουγγαρι που δεν θα χαραξει τα τζαμια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
katerinan 17 Δεκεμβρίου 2007 Author #6 Share 17 Δεκεμβρίου 2007 Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος