ChristosP 13 Δεκεμβρίου 2007 #1 Share 13 Δεκεμβρίου 2007 Πληροφορίες ΔιαστάσειςDIY 140X60X75 Όγκος:περίπου 635 l Κατηγορία: discus Φυτά: 2 ριζες Vallisneria Gigadea,Κερατοφυλλο Ψάρια / Άλλα είδη: 8 discus διαφοροι ,2 ansistrus SP Διακοσμητικά υλικά:ρίζες (αμμος, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο:Μπλε χαρτόνι Φωτισμός:2Χ54 w Διάρκεια φωτισμού: διάρκεια φωτισμού 10ώρες Φιλτράρισμα: sump 250Litra με 30λίτρα Siporax , 20 Λίτρα σε μπλε Σφουγκάρι Θερμοστάτης:2 Χ jager 300 Παράμετροι: pH: 7,2-7,3 Γενική σκληρότητα (GH):8 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):5 Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):20 Αλλαγές νερού:200 λίτρα την εβδομάδα προετημασία σε δεξαμενή Θερμοκρασία: 29 Άλλες πληροφορίες: Το ενυδρείο τρέχει περίπου 1 μήνα Αν και έχω ph controller , μπουκάλα CO2 , όσμωση και όλα τα σχετικά έχω ξεκινήσει με πρεοτημασία νερού με τύρφη ( ανωμαλία θα μου πείτε) για δοκιμή . Επειδή είναι Δίσκοι εκτροφής και σύμφωνα με τον Κο Bleher πρέπει να τιρούμε τις παραμέτρους που είχαν τα ψάρια στον εκτροφέα , θα χαμηλώσω το PH και τις σκληρότητες σταδιακά τους επόμενους 2 μήνες Θα μπούν και άλλα ψάρια όπως μία ομάδα corydoras , και 4 σκαλάρια στο μέλλον . Θα ήθελα να ευχαριστήσω ειλικρινά όλα τα παιδιά του συλλόγου που με βοήθησαν σε όλη την διαδικασία , ζαλίζοντας τους πολλές φορές με τις ερωτήσεις μου ,το Aquazone και τέλος ένα ειδιαίτερο ευχαριστώ στον φίλο Nidal για την βοήθεια του ( σε αυτόν να δείτε ζάλισμα που έκανα ) PS: Μην με ρωτήσετε που είναι οι δίσκοι γιατί κρίβονται και δεν βγαίναν με τίποτα . Όταν βγουν θα δόσω και φωτωγραφίες τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
nidal 13 Δεκεμβρίου 2007 #2 Share 13 Δεκεμβρίου 2007 Στα ειπα και αλλου, στα λεω και εδω!!!! Απλα πανεμορφο Σου αξιζουν πολλα συγχαρητηρια!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChristosP 13 Δεκεμβρίου 2007 Author #3 Share 13 Δεκεμβρίου 2007 όπως έχω πει και σε άλλο μου post είμαι και σε άλλο forum και στο σύλλογο και θεωρώ υποχρέωση μου να κρατώ ίσες αποστάσεις από όλους Πάντως είχα καλό δάσκαλο ( Εσένα ) και στόχος μου είναι να σε ξεπεράσω κάποια στιγμή Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giatrope 13 Δεκεμβρίου 2007 #4 Share 13 Δεκεμβρίου 2007 Χρήστο πολλή ωραία "δουλειά". Άντε να αρχίσουν και τα παιδιά να κόβουν βόλτες να μας δείξεις καμιά φωτό!! Περιμένουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChristosP 13 Δεκεμβρίου 2007 Author #5 Share 13 Δεκεμβρίου 2007 Giatrope, Θα τους παραφυλάξω σήμερα και μπορεί να είμαι τυχερός Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiapas 13 Δεκεμβρίου 2007 #6 Share 13 Δεκεμβρίου 2007 μεγαλε συγχαρητηρια.... ειχα σκοπο να κανω ενυδρειο περιπου στις δικες σου διαστασεις και σαν διακοσμηση σκεφτομουν κατι τετοιο αμμο και ξυλα δεν εχεις προβλημα να αντιγραψω μην ζητας πνευματικα δικαιωματα μετα την παρουσιαση μου σ'ευχαριστω για τις ομορφες εικονες που μας δειχνεις και για τις ιδεες για τοπιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaBoy 13 Δεκεμβρίου 2007 #7 Share 13 Δεκεμβρίου 2007 (edited) Πραγματικα πολυ ομορφο το ενυδρειο σου και ευχομαι συντομα να βγουν και οι δισκοι προς τα εξω,να τους καμαρωσουμε και μεις. Μπραβο σου! Έγινε επεξεργασία 13 Δεκεμβρίου 2007 - AquaBoy Link to comment Share on other sites More sharing options...
akillis 13 Δεκεμβρίου 2007 #8 Share 13 Δεκεμβρίου 2007 οντως πανεμορφο!!!!!μπραβο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChristosP 14 Δεκεμβρίου 2007 Author #9 Share 14 Δεκεμβρίου 2007 Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τα καλά σας λόγια . Δεν υπάρχει πρόβλημα αντιγραφής γιατί άλλες ρίζες θα βρεις ,άλλον φωτισμό θα βάλεις και η πινελιά του καθενός μας δίνει ένα διαφορετικό ενυδρείο Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 14 Δεκεμβρίου 2007 #10 Share 14 Δεκεμβρίου 2007 οντως ειναι πανεμορφο το ενυδρειο σου...συνεχισε την καλη δουλεια.....!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chchhypno 14 Δεκεμβρίου 2007 #11 Share 14 Δεκεμβρίου 2007 ΑΞΙΟΣ!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonny 14 Δεκεμβρίου 2007 #12 Share 14 Δεκεμβρίου 2007 Πανέμορφο!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Genirous 14 Δεκεμβρίου 2007 #13 Share 14 Δεκεμβρίου 2007 Βιοτοπικό άξιο θαυμασμού, μπράβο Χρήστο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 15 Δεκεμβρίου 2007 #14 Share 15 Δεκεμβρίου 2007 Πανέμορφο!!!! Συγχαρητήρια!!!! Άντε, σιγά σιγά να αυξάνουν τα βιοτοπικά. Καλή συνέχεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChristosP 18 Δεκεμβρίου 2007 Author #15 Share 18 Δεκεμβρίου 2007 Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια .Μόλις ξεθαρέψουν και οι μάγκες ( μάλλον για κότες μου κάνουν προς το παρόν) θα υπάρξουν και άλλες φωτογραφίες Link to comment Share on other sites More sharing options...
zapetros 18 Δεκεμβρίου 2007 #16 Share 18 Δεκεμβρίου 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
chchhypno 18 Δεκεμβρίου 2007 #17 Share 18 Δεκεμβρίου 2007 Αν και έχω ph controller , μπουκάλα CO2 , όσμωση και όλα τα σχετικά έχω ξεκινήσει με πρεοτημασία νερού με τύρφη ( ανωμαλία θα μου πείτε) για δοκιμή . Επειδή είναι Δίσκοι εκτροφής και σύμφωνα με τον Κο Bleher πρέπει να τιρούμε τις παραμέτρους που είχαν τα ψάρια στον εκτροφέα , θα χαμηλώσω το PH και τις σκληρότητες σταδιακά τους επόμενους 2 μήνες Ωραίος!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
south 19 Δεκεμβρίου 2007 #18 Share 19 Δεκεμβρίου 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stav 19 Δεκεμβρίου 2007 #19 Share 19 Δεκεμβρίου 2007 Μπραβο και σ' εσενα και στον δασκαλο σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος