basilis 20 Δεκεμβρίου 2005 #1 Share 20 Δεκεμβρίου 2005 Μπορώ να βρω ανταλλακτικό απο φιλτρο εξωτερικό eheim ecco 2231? (ψάχνω το μοτεράκι αυτό που έχει μέσα το φιλτρο,- δεν ξέρω πως λέγεται -και έχει και μαγνητάκι και γυρίζει συνεχώς, ώστε να κινεί το νερό, μαζί με τον πλαστικό μικρό άσπρο άξονα που έχει, και γυρίζει γύρω απο αυτόν). Link to comment Share on other sites More sharing options...
neon 20 Δεκεμβρίου 2005 #2 Share 20 Δεκεμβρίου 2005 Για κοίτα το σχέδιο παρακάτω για να δεις ποιος κωδικός αντιστοιχεί στο ανταλλακτικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
basilis 21 Δεκεμβρίου 2005 Author #3 Share 21 Δεκεμβρίου 2005 Για κοίτα το σχέδιο παρακάτω για να δεις ποιος κωδικός αντιστοιχεί στο ανταλλακτικό. 7808[/snapback] Φίλε μου πολύ χρήσιμο το σχέδιο αυτό. Σε ευχαριστώ, το ανταλακτικό έχει κωδικό 7481040. Υπάρχει περίπτωση να το βρω κάπου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
neon 21 Δεκεμβρίου 2005 #4 Share 21 Δεκεμβρίου 2005 Υπάρχει σίγουρα σε κάποια online μαγαζιά και σε κάποια από τα συνεργαζόμενα. Αλλά από όσο ξέρω δεν είσαι στην Αθήνα. Οπότε θα πρέπει να δεις από που θα το παραγγείλεις για να σου το στείλουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
g.stamatiou 21 Δεκεμβρίου 2005 #5 Share 21 Δεκεμβρίου 2005 Το εχουμε μπορεις να περασεις να το παρεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
basilis 21 Δεκεμβρίου 2005 Author #6 Share 21 Δεκεμβρίου 2005 Το εχουμε μπορεις να περασεις να το παρεις 7847[/snapback] Eπειδή είμαι στην επαρχία, μπορεί να μου σταλεί με κάποιο curier μαζί με κανά 2 τροφές που χρειάζομαι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
basilis 23 Δεκεμβρίου 2005 Author #7 Share 23 Δεκεμβρίου 2005 Οκ, σήμερα έλαβα το curier με το ανταλακτικό που ζητούσα. Ευχαριστώ για την άμμεση ανταπόκριση!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος