johnny98130 31 Ιουλίου 2005 #1 Share 31 Ιουλίου 2005 Καλορίζικο το portal παιδες. Οι πρωτες εντυπωσεις θετικοτατες: Πρωτοτυπια στις θεματικες ενοτητες, καλος σχεδιασμος, ανετη πλοηγηση. Εχω μονο ενα μικρο παραπονο. Δεν βλεπω ενοτητα δισκων. Keep going παιδια. Good job Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 31 Ιουλίου 2005 #2 Share 31 Ιουλίου 2005 Καλορίζικο το portal παιδες. Οι πρωτες εντυπωσεις θετικοτατες: Πρωτοτυπια στις θεματικες ενοτητες, καλος σχεδιασμος, ανετη πλοηγηση. Εχω μονο ενα μικρο παραπονο. Δεν βλεπω ενοτητα δισκων. Keep going παιδια. Good job 222[/snapback] Thanks Johny! Μα καλά δέν θα είχαμε κατηγορία για δίσκους?Γιά κοίτα καλύτερα.......(κιχλίδες μεριά ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nkarvounis 1 Αυγούστου 2005 #3 Share 1 Αυγούστου 2005 Δεν θα μπορούσε να μην υπήρχε τέτοια κατηγορία http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showforum=17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 1 Αυγούστου 2005 #4 Share 1 Αυγούστου 2005 E, πως να το κανουμε, απο τους δισκους εχουμε περασει ολοι!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDP 1 Αυγούστου 2005 #5 Share 1 Αυγούστου 2005 Καλώς ήρθες και από εμένα Johnny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 4 Αυγούστου 2005 #6 Share 4 Αυγούστου 2005 Καλώς ήρθες Γιάννη..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts