petsta 7 Δεκεμβρίου 2007 #1 Share 7 Δεκεμβρίου 2007 Στο ενυδρειο υπαρχουν 6 labidο yellow , 5 acei.Τελικα θα μεινουν 4 (1α+3θ) απο καθε ειδος. Καποιες απο τις ανουμπιες -οι μεγαλυτερες - θα μεταφερθουν σε αλλο ενυδρειο. Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
iki28 7 Δεκεμβρίου 2007 #2 Share 7 Δεκεμβρίου 2007 Πολυ ομορφο το ενυδρειο σου και τα ψαρακια κουκλακια.Μπραβο Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiapas 7 Δεκεμβρίου 2007 #3 Share 7 Δεκεμβρίου 2007 πολυ καλος , Link to comment Share on other sites More sharing options...
christipan 7 Δεκεμβρίου 2007 #4 Share 7 Δεκεμβρίου 2007 Συγχαρητήρια!! το ενυδρείο σου είναι πολύ όμορφο και φαίνεται πολύ μεγαλύτερο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
poseidon11 11 Δεκεμβρίου 2007 #5 Share 11 Δεκεμβρίου 2007 Μπράβο σου Λύσε μου τώρα και τις απορίες μου. Τις πέτρες τις έχεις χύμα ή τις έχεις κολλήσει? Και δεύτερον, πίσω για φόντο τι έχεις? Αφίσα είναι? και πάλι μπράβο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petsta 11 Δεκεμβρίου 2007 Author #6 Share 11 Δεκεμβρίου 2007 Μπράβο σου Λύσε μου τώρα και τις απορίες μου. Τις πέτρες τις έχεις χύμα ή τις έχεις κολλήσει? Και δεύτερον, πίσω για φόντο τι έχεις? Αφίσα είναι? και πάλι μπράβο. Oι πετρες ειναι χυμα Το φοντο ειναι κολλημενο εσωτερικα και ειναι της JUWEL Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος